Viikonlopun samppanjabrunssi-purjehdus New Yorkissa

Osta liput nyt
Viikonlopun samppanjabrunssi-purjehdus

Koe samppanjabrunssi-purjehdus New Yorkissa: pääset siemailemaan samppanjaa katsellen samalla Manhattanin upeaa siluettia. Purjehduksella tarjoillaan samppanjan lisäksi runsas seisova pöytä. Purjehdit klassisella, Shearwater-nimisellä purjelaivalla vuodelta 1929. Purjelaiva lähtee North Cove Marinasta Lower Manhattanilta lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11.00. Ole ajoissa paikalla ja tarkista reitti etukäteen, sillä satamaan voi olla hankala löytää. Varaa aikaa myös Lower Manhattanilla kiertelyyn. Voit laittaa muistiin maamerkit, joissa haluat käydä myöhemmin päivällä (9/11 Memorial, Financial District, Winter Garden, Battery Park ja Brooklynin silta).

Varaa samppanjabrunssi-purjehdus tästä

Contents

Avoin samppanjabaari

Samppanjabrunssi-purjehdus kestää kaksi tuntia ja sen aikana voit nauttia muun muassa samppanjabaarista, muffinseista, bageleista ja Nova Scotia -lohesta. Shearwaterissa voi istua ulkokannella New Yorkin horisonttia ihaillen. Voit myös istua sisällä ja nauttia ystäviesi, perheesi tai muiden matkustajien seurasta. Sinulle saattaa koittaa tilaisuus päästä ohjaamaan purjealusta!

Purjelaiva seilaa Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin ja Brooklynin sillan ali ja pysähtyy satamassa, jotta voit nauttia maisemasta, auringosta ja tietenkin samppanjasta. Pukukoodi on rento, mutta pue päällesi jotain lämmintä ja mukavaa. Ohuet hameet eivät sovi tuuliselle kannelle ja hatut lentävät luultavasti tuulen mukana. Naisten ei kannata laittaa korkokenkiä jalkaan. Ne eivät ole käytännölliset kannella ja saattavat turmella sen. Aurinkorasvaa ei pidä unohtaa.

Kelluva maamerkki

Pääset matkaamaan purjelaivalla, joka on New York Cityn ainoa kelluva maamerkki. Shearwater-purjelaivan historia ulottuu aina 1900-luvulle, jolloin se seilasi ympäri maailmaa. Shearwater toimi rajavahtina toisessa maailmansodassa, ja se on myös esiintynyt “The Apprentice”-televisioshow’ssa ja useissa lehdissä.

Ericin vinkki: Otathan huomioon, että samppanjabrunssi-purjehdus ei ole Manhattanin kiertoajelu. Purjehdus on rento tapa aloittaa tai päättää loma New Yorkissa, mutta se ei ole tarkoitettu nähtävyyksien katseluun muiden kaupunkiristeilyjen tapaan. Jos pidät samppanjasta, tarjoaa risteily hyvän vastineen rahoillesi, koska samppanjabaari sisältyy hintaan.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), joka toimii lippunasi risteilyllä.

  • Tämä risteily on kausiluonteinen
  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: North Cove Marina
  • Lähtöajat: lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11.00

Varaa liput samppanjabrunssi-purjehdukselle tästä

Viikonlopun samppanjabrunssi-purjehdus - Purjehtimassa Viikonlopun samppanjabrunssi-purjehdus - Näkymä purjelaivalta

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja