Street food New Yorkissa

Osta liput nyt
Street food New Yorkissa

Street food New Yorkissa tarjoaa mahdollisuuden syödä kuten paikalliset newyorkilaiset: hyvin! Ruokakojujen pitäjät tarjoilevat annokset nopeasti, ja ruoka on lämmintä, hyvälaatuista ja mikä tärkeintä – maukasta. Voit valita useista vaihtoehdoista esimerkiksi meksikolaisia tacoja, korealaista grillattua kanaa ja belgialaisia vohveleita. Tuleeko vesi kielelle?

Street Food New Yorkissa

Street food New Yorkissa on rehellisesti sanottuna todella hyvää. Olen havainnut, että vuosien varrella ruokakojut ovat muuttuneet ammattimaisemmiksi ja ruoan laatu on parantunut huomattavasti, minkä vuoksi ne keräävät asiakkaita jonoiksi asti. Erityisesti Midtownista ja Financial Districtiltä löydät runsaasti ruokakojuja, jotka palvelevat erityisesti liikemiehiä. Näiltä alueilta löydät myös paljon vaihtoehtoja. Joten jos olet suuntaamassa Broadway-musikaaliin ja haluaisit haukata nopeasti jotakin, tai vain tutustua New Yorkista löytyvään makujen kirjoon (New Yorkiahan kutsutaan sulatusuuniksi) niin suosittelen suuntaamaan ruokakojuille.

Street food New Yorkissa Street food New Yorkissa

Ruokakojukierros New Yorkissa

Lähde New Yorkin ruokakojukierrokselle, mikäli et halua tutustua ruokakojuihin itsenäisesti, tai haluaisit saada lisätietoa niiden ilmaantumisesta New Yorkin katukuvaan. Ruokakoju-kierroksella pääset tutustumaan katuruokaan, joka kerää paikallisia jonottomaan heidän lounasta tai päivällistä. Tutustut oppaan johdolla Midtown Manhattanilla ja Financial Districtillä oleviin ruokakojuihin. Syö etukäteen vain kevyt aamiainen, sillä tämä kierros kannattaa aloittaa nälkäisenä! Tähän kierrokseen sisältyy 6 runsasta maistiaista.

Aloitat kierroksen joko Midtownista tai Financial Districtiltä. Paikallinen oppaasi kertoo sinulle ensin yleisesti katuruoan konseptista ja erityisesti ruokakojuista ja -kärryistä. Miten niistä tuli niin suosittuja? Onko turvallista syödä katuruokaa? Onko se hygieenistä? Todellakin? Esittelyn jälkeen alkaa kierroksen tärkein osuus: maistelu. Kahden tunnin aikana kävelet kuudelle eri ruokakojulle, ja jokaisella niistä pääset maistelemaan useita eri makuja. Pääset juttelemaan henkilökohtaisesti myyjien kanssa, jotka kertovat sinulle kaupungin säännöksistä sekä kilpailusta muiden katumyyjien kanssa.

Varaa New York ruokakoju -kierros tästä

Ericin vinkki: Olen itse ruokakojujen fani, sillä ne tarjoavat laadukasta ruokaa muutamassa minuutissa. He voivat muuntaa annoksia myös toiveidesi mukaan silmänräpäyksessä. Oma lempikojuni on parasta gyrosta myyvä paikka, sillä en ole koskaan tarttunut tilaisuuteen kokeilla kaikkia vaihtoehtoja ja eri maiden keittiöitä. On niin paljon mistä valita! Tämä kierros oli hieno tilaisuus, jopa minulle itselleni, kokeilla ruokaa eri kojuista. Juttelin useiden myyjien kanssa ja oli kiva oppia heidän yrityksistä ja uskomattomasta työmoraalista. Mielestäni näytteet olivat todella runsaita, ja totta puhuakseni minun ei tarvinnut enää syödä illallista sinä iltana.

New York Street Food Halal Guys New York Street Food Halal Guys Food Cart

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja