Strand-kirjakauppa New Yorkissa

Strand-kirjakauppa New Yorkissa

Strand-kirjakauppa New Yorkissa on kaupungin suurin itsenäinen kirjakauppa. Strand Book Storella on valikoimissa yli 2,5 miljoonaa kirjaa. “Yli 18 mailin kirjavalikoima” sisältää niin uusia, käytettyjä kuin harvinaisia kirjoja – lähes mikä tahansa julkaisu löytyy The Strandista. Tämän lisäksi myynnissä on vinyylilevyjä, asusteita ja toimistotarvikkeita. Etsiessäsi lahjaa läheisille tai itselle kotiin saatat samalla törmätä julkkikseen.

Contents

Strand-kirjakauppa New Yorkissa

Tämän East Villagessa sijaitsevan kirjakaupan valikoima kattaa valtavan määrän eri genrejä, joten jokaiseen makuun löytyy jotakin. Koska Strand Book Storessa on myynnissä paljon kirjoja, tietyn kirjan löytäminen voi olla haastavaa. Henkilökunta voi etsiä haluamasi kirjan tietokannasta ja kertoa, millä osastolla kirja sijaitsee. The Strand on hyvä paikka hankkia lahja ystävälle tai läheiselle. Jos et tiedä, mitä ostaa, kysy henkilökunnalta tai hanki e-lahjakortti, joka ei vanhene koskaan.

Ericin vinkki: Kun käyt tässä kirjakaupassa New Yorkissa, kannattaa samalla tutustua East Villagen kaupunginosaan. Se on erinomaista shoppailualuetta, sillä siellä sijaitsee monia pikkukauppoja. Joka maanantai, keskiviikko ja viikonloppu voit käydä myös Union Square Greenmarket -nimisellä torilla.

Strand-kirjakauppa New Yorkissa - Sisältä Strand-kirjakauppa New Yorkissa - Kirjoja

The Strand NYC – alkuperä

Strand Book Store on yksi vanhimmista riippumattomista kirjakaupoista New Yorkissa. Kauppa avasi ovensa vuonna 1927 antikvariaattina ja kirjatoukkien kokoontumispaikkana. 1950-luvulla kauppa muutti nykyiselle paikalleen ja alkoi myydä myös uusia ja harvinaisia kirjoja.

Käytännön tietoa

Pääset metrolinjoilla 4, 5, 6, L, N, Q, R tai W Union Squaren asemalle, josta kävelet 5 minuutissa kirjakauppaan. East Villagessa sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi The Strandin löytyy myös Upper East Sidelta, Columbus Avenuelta.

  • Aukioloajat: joka päivä kello 10.00–20.00
  • Osoite: 828 Broadway

Strand-kirjakauppa New Yorkissa - Kirjakauppa Strand-kirjakauppa New Yorkissa - Lapsille

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja