SPYSCAPE-vakoilumuseo New Yorkissa

Osta liput nyt
SPYSCAPE Spy Museum in New York

SPYSCAPE-vakoilumuseo New Yorkissa esittelee kaikki vakoilun eri puolet. Oletko kiinnostunut salaisesta tiedustelutoiminnasta, kuten FBI:sta ja CIA:sta? Luuletko, että pystyisit huijaamaan valheenpaljastustestissä? Tai haluaisitko ottaa selvää minkälainen vakooja olisit? Vastaukset löytyvät tästä museosta. Tutustu vakoilun maailmaan eri tehtävien, harvinaisten esineiden ja vakoojien tositarinoiden avulla! SPYSCAPE:n sisäänpääsy sisältyy New York Sightseeing Flex Passiin.

Osta SPYSCAPE-liput tästä

Contents

Minkälainen vakooja sinä olet?

SPYSCAPE sijaitsee modernissa rakennuksessa, joka on kooltaan noin 5600 neliömetriä. Seikkailu alkaa heti jättimäisessä hississä, jossa katsot esittelyvideon tulevista tehtävistä. Joten tulet olemaan heti valmis aloittamaan kierroksen museossa.

Museo jakautuu seitsemään osaan, joista jokainen keskittyy käsittelemään eri vakoiluteemaa, kuten kybersodankäyntiä, petoksesta ja tiedustelupalveluita. Kaikille museokävijöille annetaan ranneke, jonka voi skannata jokaisessa museon osassa, jolloin se hakee ja tallentaa tehtävien yksityiskohdat.  Esimerkiksi Valvonta-osassa (Surveillance) voit testata turvallisuustaitojasi selvittämällä kuinka nopeasti löydät ihmiset valvontakameroista. Sitten Petos-osassa (Deception) katsot haastatteluja ja päätät valehteleeko vai kertooko epäilty totta. Kun olet suorittanut kaikki tehtävät, tulokset analysoidaan ja saat tietää minkälainen vakooja olet. Oletko vakoojien jahtaaja, teknisten operaatioiden ekspertti vai sovitko paremmin johonkin muuhun vakoojaprofiiliin?

Ericin vinkki: SPYSCAPE on yhdistelmä “elämystä” ja museota. Museo kattaa vakoilun historian, mukaan lukien tämänhetkisiä teemoja kuten yksityisyyden ja sosiaalinen median. Mielestäni kokemus oli yllättävän hauska. Käy täällä sateisena päivänä tai sitten kun olet nähnyt New Yorkin kaikki kuuluisat kohteet. SPYSCAPE on hieman liian monimutkainen pienille lapsille ja sopiikin enemmän yli 10-vuotiaille. Lasten tulee myös osata ainakin vähän englantia tai tehdä tehtävät avullasi. Vietin SPYSCAPE-museossa noin tunnin verran, joten et tuhlaa täällä aikaasi liikaa.

SPYSCAPE - Anonymous SPYSCAPE - Valvonta

Erikoisnäyttely

SPYSCAPEssa on myös erikoisnäyttely, jossa on esillä vakoilun eri aihealueita. Tähän erikoisnäyttelyyn pääsee SPYSCAPE Flex Passilla. Samaan lippuun sisältyy näyttelyn lisäksi myös pääsy muuhun museoon, joustava saapumisaika ja lahjasetti.

Osta SPYSCAPE Flex Pass tästä

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat:
    • museo on avoinna keskiviikosta maanantaihin
    • viimeinen sisäänpääsy 90 minuuttia ennen sulkemisaikaa
  • Sijainti: 928 8th Avenue

Osta SPYSCAPE-liput tästä

SPYSCAPEn lisäksi muista katsoa myös muut New Yorkin parhaat museot.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja