Soutuveneen vuokraus Central Parkissa

Osta liput nyt
Soutuveneen vuokraus Central Parkissa

Soutuveneen vuokraus Central Parkissa on rentouttava tapa tutustua puistoon. Voit varata tämän New York -aktiviteetin ennen matkaasi ja yhdistää sen pyörän vuokraan koko päiväksi. Näin voit saada mahdollisimman paljon irti puistoon tutustumisesta. Tämä on ainoa tapa, jolla voit vuokrata veneen Central Parkissa netistä! Tämän paketin ansiosta saat ainutlaatuisen Central Park -kokemuksen: aloita päiväsi esimerkiksi pyöräilemällä puiston leveää väylää pitkin. Parkkeeraa pyöräsi sitten The Loeb Boathouselle ja hyppää yhteen monista soutuveneistä ja soutele pitkin Central Parkin lampea. Soutelun jälkeen sinulla on loppupäivä aikaa tutustua kaupunkiin pyörällä.

Vuokraa soutuvene Central Parkiin tästä

Pyöräily ja soutelu Central Parkissa

Soutuvene Central Parkissa tarjoaa täydellisen miljöön, mikäli suunnittelet kosintaa New Yorkissa ollessasi. Siitä huolimatta lapset myös auttavat mielellään soutamisessa ja katselevat lähellä olevia ankkoja. Tässä lammessa soutelu on todellinen New York -kokemus, jonka olet varmasti nähnyt elokuvassa tai kahdessa. Voit nyt kokea tämän ainutlaatuisen aktiviteetin itse yhdistämällä pyörän vuokrauksen ja soutelun Central Parkissa. Nouda pyöräsi aikaisin aamulla läheltä puiston sisäänkäyntiä. Voit suunnitella päivän ohjelman itse esimerkiksi aloittamalla pyöräilemällä puiston halki. Jos seuraat leveää päätietä, näet koko puiston. Saapuessasi The Loeb Boathouseen parkkeeraa pyöräsi ja vietä tunti perinteisessä soutuveneessä Central Park Lakella.

Käytännön tietoa

Maksettuasi saat sähköpostiisi kupongin. Voit tulostaa sen ja käyttää lippuna, tai näyttää sen suoraan älypuhelimestasi.

  • Kesto: pyörän vuokraus koko päiväksi, soutuveneen vuokraus tunniksi
  • 
Lähtöpaikka: lähellä Central Parkia
  • Pyörävuokraamon aukioloajat: 
huhtikuu: klo 9.00 – 17.00, 
toukokuu – syyskuu: klo 9.00 – 19.00
  • Venevuokraamon aukioloajat: 
kello 10.00 auringonlaskuun asti
  • Pyörän käyttö, kypärä, pyörän lukko, kori ja kartta sisältyvät hintaan.
  • 
Tämä aktiviteetti on kausittainen

Vuokraa soutuvene Central Parkiin tästä

Soutuveneen vuokraus Central Parkissa - The Lake Soutuveneen vuokraus Central Parkissa - Pariskunta soutelemassa

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja