SIX Broadway-liput

SIX Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Osta SIX Broadway-liput ennen New Yorkiin lähtöä. Teatteriliput voi ostaa helposti verkosta säästäen aikaa ja rahaa. SIX on tarina kuningas Henrik VIII:n vaimoista, jotka esiintyvät pop-staroina tyttöbändissä… ja taistelevat keulahahmon paikasta sen perusteella, ketä Henrik piinasi eniten. Tämä globaali sensaatio on vähän kuin Hamilton ja viini-illan juorut ystävien kanssa.

Osta SIX-liput tästä

Erityistä: Valitse kassalla Flex-lippuvaihtoehto ja voit peruuttaa tai muuttaa varausta viimeistään 72 tuntia ennen esitystä!

Contents

Etsi lippuja

Maksa helposti ja kätevästi:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Kuningas Henrik VIII

Olet todennäköisesti kuullut kuningas Henrik VIII:sta ja hänen vaimoistaan. Henrik oli vanha ja pahantuulinen kuningas, joka erosi vapaasti vaimoistaan ja mestautti heitä säännöllisesti (klassinen ero, mestattiin, kuoli, ero, mestattiin, selvisi hengissä…). Vaimot eivät koskaan saaneet kertoa omaa versiotaan – paitsi nyt.

Yhdelläkään Henrik VIII:n vaimoista ei ollut helppoa. Kuningas otti eron yhdestä Katariinasta ja mestautti toisen. Jane Seymour menehtyi luonnollisista syistä, Anna Boleyn nöyryytettiin ja teloitettiin julkisesti, eikä edes hengissä selvinnyt Katariina elänyt mitään loistokasta elämää vihaisen juopon kanssa, jolla oli jatkuvasti rakastajattaria. Nyt on kuningas Henrik VIII:n vaimojen aika kertoa tarinansa musikaalissa, joka on täynnä tyttövoimaa.

SIX Broadway-liput - Show SIX Broadway-liput - Lava

Historiaa modernien pop-sävelmien välityksellä

Koko esityksen ajan nämä kuusi vahvaa naista laulavat siitä, kuinka kuningas kohteli heitä huonosti satoja vuosia sitten, ja tämä kaikki tapahtuu modernien pop-sävelmien välityksellä. Tarttuvat laulut muistuttavat Adelen, Ariana Granden ja Rihannan kappaleista. Jopa Tinder-sovellusta parodioidaan. Naiset puhuvat oman “onnellisen lopun” kirjoittamisesta sen sijaan, että hyväksyisivät traagisen kohtalonsa.

SIX on maagisen moderni tulkinta historiasta. Musikaalissa mikään ei ole tavanomaista. Näyttämön “neljäs seinä” on rikottu, sillä kuningattaret ottavat kontaktia suoraan katsojiin. Täällä saa huutaa ja taputtaa! Esitys on täynnä moderneja popkulttuuriviittauksia, jotta historia olisi hieman hauskempaa.

SIX Broadway-liput - Näyttelijät SIX Broadway-liput - Laulamassa

Miten ostaa SIX Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut SIX Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta SIX-liput tästä

Ericin vinkki: “SIX on paljon enemmän kuin musikaali; sitä voisi melkeinpä kutsua konsertiksi. Pääset seuraamaan, kuinka kuningas Henrik VIII:n vaimot kertovat tarinansa upeissa puvuissa. Lähdet teatterista varmasti hymy huulillasi.”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: Noin 1 tunti 20 minuuttia
 • Esityspaikka: Lena Horne Theatre, 256 West 47th Street
 • Esteettömyys:
 • Lena Horne -teatterin katsomokartta

Osta SIX-liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Osta SIX -liput tästä Osta lippusi tästä

* Alin hinta tälle musikaalille löytyy (muun muassa) ke 15.05.2024 19.00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ke 15.05.2024 19.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja