Ryhmämatka New Yorkiin

Ryhmämatka New Yorkiin

Ryhmämatka New Yorkiin vaatii kunnollisia järjestelyjä ja suunnittelua. Kun matkustaa ryhmässä, on erityisen tärkeää järjestää kaikki jo etukäteen niin hyvin kuin mahdollista. Ja minä voin auttaa teitä siinä!

Voin jakaa kanssanne oman asiantuntemukseni siitä, mitkä ovat parhaat suunnitelmat ryhmällenne. Matkustaessa New Yorkiin koululaisryhmässä, perheen tai yrityksen kesken suosittelen aina varaamaan tietyt aktiviteetit etukäteen ja tekemään järjestelyjä jo hyvissä ajoin. Haluatko tietää miten voisin auttaa ryhmämatkanne järjestämisessä New Yorkiin?

Autan mielelläni, joten lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Ryhmämatka New Yorkiin

Voimme yhdessä järjestää ryhmämatkanne New Yorkiin. Olette varmasti valmiit matkaan ennen lähtöä.

Minulla on suoraan hyviä kontakteja New Yorkissa, joten pystyn tarjoamaan teille hyvän hinnan, mutta mikä tärkeintä, pystyn takaamaan että teitä auttavat luotettavat tahot, kun olette New Yorkissa.

Mitä voin tarjota:

 • Vastaan kaikkiin New Yorkia koskeviin kysymyksiinne.
  Pystyn yleensä vastaamaan sähköpostiin 24 tunnin sisällä.
 • MetroCardit, jotka voidaan lähettää teille ennen New Yorkiin lähtöä.
  Tämä säästää aikaa ja on erittäin kätevää, kun matkustaa ryhmän kanssa. when you are travelling with a group. Varsinkin, kun New Yorkin MetroCard-automaateista voi ostaa vain kaksi MetroCardia yhdellä luottokortilla.
 • Apua ryhmällenne sopivan alennuspassin valintaan.
  Alennuspassin kanssa säästätte rahaa nähtävyyksillä, ja maksatte vain yhden kerran könttäsumman, joten New Yorkissa ei enää tarvitse maksaa lisämaksuja nähtävyyksistä. Lisäksi nähtävyyksiin ei tarvita erillisiä lippuja, mikä säästää vaivaa.
 • Liput Broadway-esityksiin ja urheiluotteluihin.
  Näin voitte istua yhdessä, ettekä maksa liikaa verrattuna siihen, että ostaisitte liput New Yorkista.
 • Neuvoja lentokenttäkuljetusten varaamiseen.
  Lentokenttäkuljetuksia on aina vaikea valita, varsinkin kun ryhmän kanssa. Voimme yhdessä selvittää, mikä on paras vaihtoehto ryhmällenne ja budjetillenne.
 • Käytännöllistä ja hyödyllistä apua, kuten ilmainen Eric’s New York App, -sovellus, uutiskirje ja opaskirjanen.

Lisäksi annan tietenkin neuvoja kuinka parhaiten suunnitella matkanne. Voin valmistella teille täysin toiveidenne mukaisen päiväohjelman ja iltaohjelman.

Autan mielelläni, joten lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kertokaa sähköpostissa:

 • Minkälaisella ryhmällä olette matkassa ja kuinka monta teitä on
 • Milloin olette menossa New Yorkiin
 • Missä voin auttaa teitä

Ota huomioon: Ryhmämatkat voivat olla haasteellisia. Matkustamiseen olennaisesti liittyvien mukavien juttujen ohella asiat voivat mennä myös pieleen. Siksi haluan auttaa ryhmämatkanne suunnittelussa. Yhdessä voimme varmistua siitä, että kaikki etukäteen varatut aktiviteetit ovat hyvin järjestetty ja matkanne menee sujuvasti. NewYork.fi ei ole kuitenkaan matkatoimisto, enkä minä ole paikallinen matkaopas. Kiireellisissä ongelmatilanteissa, jotka liittyvät järjestämiini lippuihin, voitte tietenkin aina olla yhteydessä minuun. Muissa ongelmatilanteissa voin auttaa ratkaisun löytämisessä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja