Ryhmämatka New Yorkiin

Ryhmämatka New Yorkiin

Matkustaminen New Yorkiin omana ryhmänä vaatii kunnollisia järjestelyjä ja suunnittelua. Kun matkustaa ryhmässä, on erityisen tärkeää järjestää kaikki jo etukäteen niin hyvin kuin mahdollista. New Yorkin suomalaisena autan teitä mielelläni matkajärjestelyissä. Voin jakaa kanssanne oman asiantuntemukseni siitä, mitkä ovat parhaat suunnitelmat ryhmällenne. Matkustaessa New Yorkiin koululaisryhmässä, perheen tai yrityksen kesken suosittelen aina varaamaan tietyt aktiviteetit etukäteen ja tekemään järjestelyjä jo hyvissä ajoin. Haluatko tietää miten voisin auttaa ryhmämatkanne järjestämisessä New Yorkiin? Täytä lomake alla ja otan yhteyttä mahdollisimman pian!

Ericin tarjoama palvelu

Kun annatte minun järjestää (osittain) matkanne New Yorkiin, tulette taatusti olemaan valmistautuneita ennen matkaan lähtöä. Minulla on monia hyviä kontakteja matkanjärjestäjiin, oppaisiin, urheilutapahtumiin ja teattereihin, joiden kanssa teen usein yhteistyötä. Siksi pystyn tarjoamaan teille hyvän hinnan, mutta mikä tärkeintä, pystyn takaamaan että teitä auttavat luotettavat tahot, kun olette New Yorkissa. Lisäksi annan tietenkin neuvoja kuinka parhaiten suunnitella matkanne. Voin valmistella teille täysin toiveidenne mukaisen päiväohjelman ja iltaohjelman. Matkustatteko vähintään 9 hengen ryhmässä? Täytä lomake alla ja otan yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota huomioon: Ryhmämatkat voivat olla haasteellisia. Matkustamiseen olennaisesti liittyvien mukavien juttujen ohella asiat voivat mennä myös pieleen. Siksi haluan auttaa ryhmämatkanne suunnittelussa mielelläni. Yhdessä voimme varmistua siitä, että kaikki etukäteen varatut aktiviteetit ovat hyvin järjestetty ja matkanne menee sujuvasti. Minut palkatessanne ette tule kokemaan suljettuja ovia New Yorkissa ja takaiskujen vaara on pieni. NewYork.fi ei ole kuitenkaan matkatoimisto, enkä minä ole paikallinen matkaopas. Kiireellisissä ongelmatilanteissa, jotka liittyvät järjestämiini lippuihin, voitte tietenkin aina olla yhteydessä minuun. Muissa ongelmatilanteissa voin auttaa ratkaisun löytämisessä.

 

Oletko matkustamassa New Yorkiin ryhmässä, jossa on vähemmän kuin 9 henkeä, mutta haluaisit silti apua matkan suunnitteluun? Autan mielelläni, joten lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja