Rockefeller Center Christmas Tree Lighting -seremonia 2024

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting -seremonia

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting on suuri juhla New Yorkissa ja sitä ennen järjestetään oikea seremonia. Seremonian aikana Rockefeller Centerille kokoontuu valtavasti ihmisiä, sillä jokainen haluaa nähdä vilauksen joulukuusesta. Rockefeller Centerin joulukuusen valojen sytytysseremonia lähetetään televisiosta suorana lähetyksenä, jota seuraavat joka vuosi miljoonat amerikkalaiset. Ohjelmassa nähdään melkein aina kuuluisa laulaja esiintymässä.

Haluatko tietää enemmän New Yorkin joulusta? Tilaa tästä uutiskirjeeni ja pysy ajan tasalla!

Contents

Rockefellerin joulukuusi

Rockefellerin joulukuusta koristaa yli 50 000 LED-valoa ja valojohtoa riittää yli 8 kilometriä! Joulukuusen valojen sytytys on todellinen spektaakkeli, joka on hieno kokea, kun olet New Yorkissa. Vuonna 2024 Rockefeller Center Christmas Tree Lighting järjestetään 4. joulukuuta.

Christmas Tree Lighting Ceremony -illallisgaala

Spektaakkelin iIllallisgaalaliput myydään loppuun joka vuosi, joten kannattaa olla nopea. Lippujen myötä voit olla varma, että sinulla on parhaat paikat. Tyylikkäästä kahvilasta on hyvät näkymät kauniille joulukuuselle. Nauti rajattomasta juomasta ja naposteltavasta samalla kun ihailette kuusenvalojen sytytystä.

Katso tämän vuoden vaihtoehdot alta:

Ota huomioon, että ilman lippuja seisot ulkona tunteja, jotta saat hyvän paikan ja pääset näkemään seremonian. Lähistön korttelit ovat tupaten täynnä ihmisiä, jotka odottelevat kylmässä, minkä takia alueelle on todella vaikea päästä, myös kävellen. Suurin osa newyorkilaisista, jotka eivät ole menossa katsomaan valojen sytytystä, kietävät paikan kaukaa. Itse asiassa Rockefeller Plazan rakennukset sulkevat ovensa lounasaikaan, jotta niiden työntekijät pääsevät turvallisesti kotiin.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting -seremonia - Rockefellerin joulukuusi

Luisteleminen Rockefellerin joulukuusen alla

Rockefeller Centerin joulupuun alle rakennetaan upea luistelukenttä. Luistelu siellä ei ole halpaa, mutta se on ainutlaatuinen kokemus. Esiintymislavan pystyttämisen ja purkamisen takia luistinrata on suljettu päivä ennen ja jälkeen seremonian. Talvella voit käydä luistelemassa Rockefeller Centerillä joka päivä.

Dyker Heights

Jos jouluvalot ovat juttusi, sinun on ehdottomasti käytävä myös Dyker Heightsissa. Tämä Brooklynissa sijaitseva naapurusto tunnetaan yltiöpäisesti koristelluista taloistaan. Jouluvalot kokee parhaiten lähtemällä bussikyydissä opastetulle kierrokselle, jonka aikana pääset näkemään kaikki ylenpalttisesti valaistut talot.

Voiko Rockefellerin valojensytysseremoniaan osallistua?

Kyllä voi, mutta ota huomioon, että paikalla on paljon ihmisiä. Rockefeller Plazan portit aukeavat yleensä noin klo 16.00, mutta ihmiset saapuvat paikalle jonottamaan varhain. Kun aukio täyttyy, sinne ei enää päästetä ihmisiä. Aukio suljetaan klo 23.00 siivousta varten.

Mikä on paras tapa nähdä Rockefellerin joulukuusen valojensytytys?

Paras tapa nähdä Rockefeller Tree Lighting on saapua paikan päälle hyvissä ajoin tai ostaa erikoislippu. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja