Pikavene-ajelu New Yorkissa

Osta liput nyt
Pikavene-ajelu New Yorkissa

Pikavene-ajelu New Yorkissa on täydellinen aktiviteetti vauhtihulluille! Puolen tunnin ajan kiidätte pitkin Hudsonjokea ja samalla pääsette ihailemaan Manhattanin siluettia, Vapaudenpatsasta ja Brooklynin siltaa. Tämä pienimuotoinen pikavenekierros yhdistää vauhdin huuman nähtävyyksien katseluun, minkä ansiosta se on ainutlaatuinen kaupunkikierros. Et löydä New Yorkista vastaavaa!

Varaa pikavene-ajelu New Yorkissa tästä

Contents

Pikavene Manhattanilla

Pikavenekierros lähtee Downtown Manhattanilta eli eri paikasta kuin mistä muut kaupunkiristeilyt lähtevät. Tällä kierroksella käytettävä vene on ehdottomasti yksi New Yorkin nopeimpia. Mukavan istumapaikan ansiosta pystyt istumaan turvallisesti ilman rajoitteita. Vene suuntaa suurella nopeudella kohti Vaoaudenpatsasta, jossa se hidastaa niin että voitte ottaa valokuvia. Pikavene jatkaa matkaa ohi Lower Manhattanin ja Brooklynin kohti Brooklynin siltaa ja saat tilaisuuden nähdä silta aivan lähietäisyydeltä. Tämän jälkeen pikavene kääntyy ja palaa takaisin. Vaatetuksen suhteen ei tarvitse pelätä, sillä tällä kierroksella vettä ei roisku ja saavut kuivana takaisin maankamaralle.

Ericin vinkki: Olen käynyt monilla risteilyillä ja venekierroksilla New Yorkissa, mutta tämä pikavene-ajelu yllätti minut positiivisesti. Ensinnäkin hyvä huomio niille, joita epäilyttää lähteä pikavenekierrokselle – tämä ajelu ei ole pelottava. Ja koska vene on suhteellisen pieni, se ei tunnu turistikohteelta, vaan ennemminki paikalliselta aktiviteetilta. Lisäksi veneen on sallittua kulkea vesialueella eri kohdassa kuin isot risteilijät eli pääset lähemmäksi Manhattanin rannikkoa. Tämä oli mielestäni mahtava veneajelu ja se sopii erityisesti niille, jotka etsivät erilaista kokemusta verrattuna tavallisiin kaupunkiristeilyihin.

Pikavene-ajelu New Yorkissa - Näkymä veneestä Pikavene-ajelu New Yorkissa - RIB-vene

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 30 minuuttia
  • Lähtöpaikka: North Cove Marina
  • Lähtöajat: päivittäin

Varaa pikavene-ajelu New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja