Päiväretki New Yorkista Bear Mountainille

Osta liput nyt
Päiväretki Bear Mountainille New Yorkissa

Päiväretki New Yorkista Bear Mountainille on täydellinen vaihtoehto, kun haluat hetkeksi pakoon kaupungin hälyä ja näet mielelläsi myös luontoa lomasi aikana. Intiaanikesä on kuuluisa Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa lämmintä jaksoa syksyllä, jolloin luonto on tulvillaan oranssin ja kullankeltaisen värisiä lehtiä. On ihana seurata luonnon muuttumista, jos satut olemaan Manhattanilla syksyllä. Varaa liput tälle päiväretkelle, ota mukava asento ja rentoudu risteilyn kulkiessa kohti Bear Mountainia. Sinulla on paikan päällä noin kolme tuntia aikaa tutustua alueeseen, patikoida ja ihailla maisemia.

Varaa päiväretki New Yorkista Bear Mountainille tästä

Contents

Historiallinen Bear Mountain

Tämä päiväretki vie sinut Bear Mountainille, joka on luonnonpuisto Hudson Highlandsilla New Yorkin osavaltiossa. Bear Mountain sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Manhattanilta, joten pilvenpiirtäjät vaihtuvat nopeasti vehreään ympäristöön. Syys-, loka- ja marraskuun aikaan, jolloin tätä kierrosta järjestetään, puut alkavat loistaa ruskan väreissä.

Syksy New Yorkin osavaltiossa

Koe syksy New Yorkin osavaltiossa tällä päiväretkellä. Laivamatka kestää noin kaksi ja puoli tuntia ja matkan aikana ohitetaan useita mielenkiintoisia kohteita kuten Palisades, Grant’s Tomb, George Washington Bridge ja The Met Cloisters.

Maisemista nauttimisen lisäksi voit myös pitää hauskaa laivassa järjestettävässä Oktoberfestissä. Tilaa jotain saksalaiselta Oktoberfest-teemaan rakennetulta listalta ja kuuntele livenä soittavaa bändiä samalla kun risteily suuntaa kohti pohjoista Bear Mountainille, jonne saavutaan parin tunnin matkanteon jälkeen. Määränpäässä on kolme tuntia aikaa tutustua kohteeseen.

Bear Mountainista löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Käy vaikka Trailsiden museoissa ja eläintarhassa sekä Estuarinen luonnonpuistossa ja Iona Islandin lintujen suojelualueella. Tutustu esimerkiksi Perkins Toweriin, karuselliin tai paviljonkiin. Tämä päiväretki sopii erityisesti niille, jotka ovat käyneet New Yorkissa jo aiemmin ja haluavat nähdä enemmän kaupungin ympäröivää aluetta. Kolmen tunnin nähtävyyksien katselun jälkeen voit hypätä taas laivaan, joka vie sinut takaisin Manhattanille noin kello 17.00.

Ericin vinkki: “Päivämatka Bear Mountainille on täydellinen, kun haluat paeta päiväksi kaupungista. Risteily oli hyvin mukava ja nautin laivalla käyskentelystä samalla kun haukkasin purtavaa. Muuttuvat maisemat takaavat, ettei matkalla tylsisty.”

Päiväretki Bear Mountainille New Yorkissa - Vesitorni Päiväretki Bear Mountainille New Yorkissa - Ruska

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja vaihtaa boarding passiin tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

Ateriat eivät sisälly retken hintaan. Laivalta voi ostaa virvoitusjuomia, viiniä, olutta, cocktaileja, voileipiä, hotdoggeja ja pikkupurtavaa.

Tämä päiväretki järjestetään vain syys-, loka- ja marraskuussa.

  • Lähtöpaikka: Pier 83, Hudson River Greenway
  • Lähtöaika: kello 9.00
  • Kesto: noin 8 tuntia (2,5 tunnin menomatka, 3 tuntia perillä, 2,5 tunnin paluumatka). Retki päättyy noin klo 17.00 lähtöpaikalle.

Osta liput Bear Mountainin päiväretkelle New Yorkista tästä

Päiväretki Bear Mountainille New Yorkissa - Junarata Päiväretki Bear Mountainille New Yorkissa - Bear Mountain Inn

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja