New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn päivämatka bussilla

Osta liput nyt
New Yorkista Philadelphia ja Amish Country päivämatka bussilla

Päivämatka New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn näyttää ääripäät: vilkkaan historiallisen kaupungin ja kauniin maaseudun. Tämän opastetun kierroksen aikana näet Liberty Bellin ja Rocky-portaat, minkä jälkeen voit rentoutua Amish-vankkureitten kyydissä. Tämä päivämatka on juuri sopiva, jos haluat tutustua paremmin itärannikkoon New Yorkin matkalla.

Varaa tästä New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn -päivämatka bussilla

Philadelphia ja kuuluisa Rocky-patsas ja portaat

Reissu alkaa aikaisin aamulla, jolloin jätät New Yorkin taaksesi ja suuntaat Philadelphiaan New Jerseyn ja Pennsylvanian läpi. Vierailet Elsert Alleylla (Yhdysvaltojen vanhin asutettu katu), Benjamin Franklin Parkwaylla, tietenkin kuuluisalla Liberty Bellillla, Independence Hallilla ja Squarella. Philadelphiaan saapuessa on mahdollisuus lounastaa. Etsisin paikan, joka tarjoilee paikallista ruokaa: Philly cheese steak!

Opit reissulla oppaan avustuksella Amerikan historiasta ja kuulet miten maa julistautui itsenäiseksi Englannista. Monista nähtävyyksistä on tullut tärkeitä symboleita Yhdysvaltojen itsenäisyydelle, ja ne ovat täten todella suosittuja. Niiden näkeminen kannattaa ehdottomasti. Ennen kuin suuntaat Lancaster-piirikuntaan vierailemaan amissien luona, voit testata kuntosi juoksemalla kuuluisat Rocky-portaat ylös Philadelphia Museum of Artilla. Lopuksi nappaa kuva kaikkien suosikin, Rocky-patsaan vieressä.

New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn päivämatka bussilla - Philadelphia Museum of Art Liberty Bell Philadelphia New York

Lancaster-piirikunnan amissit

Lancaster-piirikunnassa vieraillessa sinulla on mahdollisuus päästä ajelulle aidoissa amissivankkureissa. Opit amissien tavasta elää ja voit kysyä kysymyksiä siitä, millaista on elää ilman puhelinta ja miten amissit pitävät itsensä joka päivä kiireisinä. Heidän vastauksensa voivat yllättää sinut! Voit maistella kotitekoista limsaa ja paikallisia keksejä. Sen jälkeen suuntaat viehättävään Kitchen Kettle Villageen, jossa sinulla on reilusti aikaa vierailla kaupoissa ja ravintoloissa.

Ericin vinkki: Tämä on bussimatka, joten vietät suurimman osan päivästä bussissa. Philadelphiaan ei ole varattu paljon vapaata aikaa. Läheistä kontaktia paikallisten kanssa ei kannata odottaa tältä retkeltä, mutta se on mukava tapa tutustua amissien elämäntyyliin. Ja sinun pitää ehdottomasti maistaa amissien kotitekoista limonadia ja keksejä!

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna matkalla.

  • Lähtöpaikka: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: klo 06.30

Varaa tästä New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn -päivämatka bussilla

New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn päivämatka - Hautausmaa New Yorkista Philadelphiaan ja Amish Countryyn päivämatka - Philadelphia

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja