New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

Osta liput nyt
New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

New Yorkista Niagaran putouksille lentokoneella on päivämatka, jonka suunnittelusta sinun ei tarvitse huolehtia. Sinut haetaan hotelliltasi ja viedään suoraan kentälle, jossa voit nousta Niagaran putouksille lähtevään koneeseen. Lähde ihailemaan tätä luonnonihmettä – tämä tulee kokea kerran elämässä! Päivämatkan aikana teette risteilyn vesiputouksen luokse, syötte lounasta ja kävelette putousten äärellä.

Varaa tästä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

Contents

New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

Kuljettaja noutaa sinut hotellilta ja vie lentokentälle, jossa lento Buffalo Niagara International Airportille odottaa. Päiväreissun aikana pääset tutustumaan putouksiin kuuluisan Maid of the Mist -lautan kyydissä, joka on operoinut vesiputouksilla vuodesta 1846 lähtien. Lautta seilaa aivan Hevosenkenkäputouksen (Horseshoe Falls) juurelle, jossa vesiputous on voimakkaimmillaan. Nauti maagisista putouksista vesisumun ympäröidessä lautan.

Nouse hissillä näköalatorniin ja kuule Niagaran putousten pauhu. Vesiputouksen pudotus on pystysuoraan 50 metriä ja yli 160 000 kuutiota vettä tippuu vesiputouksen reunan yli joka minuutti. Niagara on upea luonnon spektaakkeli ja erittäin voimakas vesiputous.

Niagara Falls Amerikan puolelta Niagara Falls Whirlpool

Ericin vinkki: “Olen tehnyt tämän päivämatkan totta kai: sivun kaikki kuvat ovat sieltä. Reissu on kallis, mutta koin, että se oli todella hintansa veroinen! Niagaran putoukset on yksi isoimmista turistikohteista eli paikalla voi olla paljon ihmisiä. Olin putouksilla huhtikuussa. Sää oli hyvä, enkä turisteja ollut paljon liikkeellä. Jos suinkin mahdollista, tee päivämatka viikonpäivänä, koska silloin on viikonloppua hiljaisempaa.”

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: nouto hotellilta
  • Lähtöaika: klo 06.00

Varaa tästä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella - Lounas Niagaran putouksilla New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella - Niagaran putoukset

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja