New York Night Tour

Osta liput nyt
New York Night Tour

New York Night Tour on kattava opastettu kierros, jonka aikana pääset ihailemaan Manhattania iltavalaistuksessa. Näet valaistuja maamerkkejä, kuten Rockefeller Centerin ja Times Squaren, kävelet Grand Central Stationin läpi ja tutustut esimerkiksi SoHon ja Chinatownin kaupunginosiin. Eikä nälkä pääse yllättämään, sillä saat myös palan aitoa amerikkalaista pizzaa. Tätä kierrosta johtaa osaava opas, joka kertoo kaiken tarpeellisen kierroksen nähtävyyksistä. Tämä on loistava tapa nähdä kaupungista paljon vain muutaman tunnin aikana.

Varaa New York Night Tour tästä

Contents

Night Tourin ohjelma

Kierros alkaa kello 17.30 Midtown Manhattanilta. Bussi suuntaa Little Islandille ja High Linelle, josta avautuvat mahtavat näkymät Downtown Manhattanin siluetista. Vuodenajasta riippuen saattaa joko olla pimeä tai voit ehkäpä nähdä auringonlaskun. Ennen kuin matka jatkuu, opas vie teidät pienelle kävelylle puistoon ja voitte nauttia näkymistä.

Seuraava pysähdyspaikka on Grand Central Terminal, jossa käytte kävelyllä. Kierroksen aikana näet muun muassa West Villagen ja Financial Districtin kaupunginosat. Kuukaudesta riippumatta kierroksen lopussa on aina pimeää.

Ericin vinkki: “Pidin tästä opastetusta kierroksesta todella paljon. Bussikierros on todella hieno tapa käydä parhailla paikoilla ja samalla tutustua paremmin reitin varrella oleviin nähtävyyksiin.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: noin 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: Midtown Manhattan
  • Lähtöaika: kello 17.30

Varaa New York Night Tour tästä

New York Night Tour - Times Square New York Night Tour - Grand Central Terminal

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja