New York Night Tour

Osta liput nyt
New York Night Tour

New York Night Tour on kattava opastettu kierros, jonka aikana pääset ihailemaan Manhattanin siluettia iltavalaistuksessa. Näet kuuluisan “skylinen” sekä Brooklynista että New Jerseyn puolelta. Eikä nälkä pääse yllättämään, sillä saat myös palan aitoa amerikkalaista pizzaa. Tätä monikielistä kierrosta johtaa osaava opas, joka kertoo kaiken tarpeellisen kierroksen nähtävyyksistä. Tämä on loistava tapa nähdä kaupungista paljon vain muutaman tunnin aikana.

Varaa New York Night Tour tästä

Night Tourin ohjelma

Kierros alkaa kello 18.30 Midtown Manhattanilta. Bussi suuntaa Manhattanilta Brooklyniin. Brooklyn Heights Promenadelta avautuvat mahtavat näkymät Brooklynin sillasta ja Downtown Manhattanin siluetista. Vuodenajasta riippuen saattaa joko olla pimeä tai voit ehkäpä nähdä auringonlaskun. Ennen kuin matka jatkuu, opas vie teidät pienelle kävelylle ja voitte nauttia promenadin näkymistä. Seuraava pysähdyspaikka on Hoboken, jossa pääsette maistamaan perinteistä amerikkalaista juustopizzaa. Viimeinen pysäkki on Hamilton Park, joka on New Jerseyn korkein kohta. Täältä sinulla on aivan uudenlainen, upea näköala Manhattanille. Kuukaudesta riippumatta tässä kohtaa kierrosta on aina pimeää, joten ihaile hetki Manhattanin taivaanrantaa ja sen tuhansia valoja.

Ericin vinkki: Pidin tästä opastetusta kierroksesta todella paljon. Näet yhden illan aikana parhaat näkymät Manhattanin siluetista! Näköalapaikka New Jerseyssa on melko ainutlaatuinen, koska sinne ei pääse helposti erityisesti ilta-aikaan. Bussikierros on todella hieno tapa käydä parhailla paikoilla katselemassa mykistävää siluettia ja samalla tutustua paremmin ohittamiinne nähtävyyksiin.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: noin 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: Midtown Manhattan
  • Lähtöaika: keskiviikkoisin ja sunnuntaisin kello 18.00

Varaa New York Night Tour tästä

New York Night Tour - Skyline Brooklynista nähtynä New York Night Tour - Skyline New Jerseysta nähtynä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja