New York -iltaristeily seisovalla pöydällä (2,5h)

Osta liput nyt
New York -iltaristeily seisovalla pöydällä

New York -iltaristeily seisovalla pöydällä takaa rentouttavan illan. Nauti Manhattanin upeasta,  öisestä siluetista samalla kun pääset maistamaan eri ruokalajeja ja nautit illasta DJ:n tahdissa. Olet sitten puolisosi, ystäviesi tai perheesi kanssa, rennon tunnelman takia tämä risteily sopii kaikille. Risteily lähtee Chelsea Piers -satamasta. Tule paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit tutustua laivaan.

Varaa iltaristeily seisovalla pöydällä tästä

Contents

Manhattanin romanttinen valaistus

New York -iltaristeily seisovalla pöydällä johdattaa sinut ruokasaliin, jossa voit nauttia upeista näkymistä ja herkullisesta ruoasta kynttilän valossa. Laivan keittiö valmistaa tuoreeltaan kaiken ja jokaiselle löytyy jotakin. Kokeile kaikkea vähäsen tai ahmi itsesi täyteen jälkiruokabuffetissa, valinta on sinun! Seisovan pöydän takia tämä risteily sopii myös allergikoille (esimerkiksi keliaakikoille), kasvissyöjille ja vegaaneille. Tarjoilijat auttavat sinua mielellään, joten voit pyytää heitä näyttämään ruokavalioosi sopivat ruokalajit.

Illallisen aikana ja sen jälkeen DJ soittaa parhaat palansa, joten tanssilattialle saa ehdottomasti mennä. Voit myös pelata pelejä, tutkia laivaa ja suunnata ulkokannelle nähdäksesi Empire State Buildingin, Brooklyn Bridgen ja Vapaudenpatsaan vieläkin paremmin. Tämä risteily on ennen kaikkea tarkoitettu hauskanpitoon.

New York -iltaristeily seisovalla pöydällä - Näkymä New York -iltaristeily seisovalla pöydällä - Tanssilattia

Ericin vinkki: Haluatko viettää puolisosi kanssa ihanaa, romanttista iltaa? Ota drinkkisi mukaan ja lähde ulos yläkannelle nauttimaan öisen New Yorkin parhaista ja romanttisimmista näkymistä.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 2,5-3 tuntia (lauantaisin 3 tuntia)
  • Lähtöpaikka: Chelsea Piers, jonne pääsee ottamalla metron A, C tai E 23rd Streetille.
  • Lähtöajat: 
    • maanantai–lauantai: klo 19.00 (laivaan nousu klo 18.30 alkaen)
    • sunnuntaisin: klo 18.00 (laivaan nousu klo 17.30 alkaen)
  • Ei tiukkaa pukukoodia, mutta siistit (smart-casual) vaatteet ovat suositeltavia

Varaa iltaristeily seisovalla pöydällä tästä

New York -iltaristeily seisovalla pöydällä - Vapaudenpatsas New York -iltaristeily seisovalla pöydällä - Manhattan siluetti

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja