New York -illallisristeily (3h)

New York -illallisristeily

New York -illallisristeily on oiva tapa päättää päivä nähtävyyksien katselun ja shoppailun jälkeen. New York -illallisristeilyllä nautit herkullista paikallista ruokaa samalla kun seilaat Hudsonjokea pitkin. Risteily lähtee Pier 40 -laiturista (pääset sinne metrolinjalla 1 tai 2 Houston Streetille). Illallinen alkaa alkupaloilla, joita seuraa kolme à la carte -menusta valitsemaasi ruokalajia. Voit myös upgreidata lippusi, jolloin saat pöydän ikkunan vierestä ja pullollisen kuohuviiniä.

Valitettavasti tämä risteily ei ole enää saatavilla. 
Katso yhteenveto muista illallisristeilyistä tästä.

Contents

Romantiikkaa Brooklynin sillan alla

Ruokailun päätyttyä jatkaa DJ ja viihdyttää tanssilattialla. Voit ostaa juotavaa baarista. Tai suuntaa ulkokannelle ja tee pieni romanttinen kävely yläkannella. Risteily matkaa Hudsonjokea pitkin, kiertää Manhattanin kärjen ja vie sinut Brooklynin sillan ali. Matkan aikana näet upean New Yorkin siluetin ja kuuluisimmat rakennukset, kuten Empire State Buildingin ja One World Trade Centerin. Risteily tekee pysähdyksen paluumatkalla Vapaudenpatsaan edustalla, jolloin sinulla on riittävästi aikaa ikuistaa se valokuviin. Tämä risteily tekee illastasi ikimuistoisen.

Ericin vinkki: Noin 28 euron lisämaksulla per henkilö saat ikkunapöydän JA pullon kuohuviiniä. Tämä tulee edullisemmaksi kuin kuohuviinipullon tilaaminen pöytään, ja sen lisäksi pääset vielä nauttimaan upeasta ikkunanäköalasta. Risteilylle kannattaa pukeutua hyvin, vaikkei virallista pukukoodia olekaan. Lapset ovat tervetulleita, mutta en kuitenkaan suosittelisi tätä risteilyä alle 12-vuotiaille lapsille.

New York -illallisristeily - Upgrade New York -illallisristeily - Siluetti

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 40 -laituri
  • Lähtöaika: kello 19.00

New York -illallisristeily - One World Trade New York -illallisristeily - Vapaudenpatsas

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja