Go New York Explorer Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot

New York Explorer Pass ja New York Pass  kaupunkipassien erot

Mitä eroa on Go New York Explorer Pass (tunnetaan myös nimellä New York Explorer Pass) ja New York Pass -kaupunkipassien välillä? New York Pass ja New York Explorer Pass ovat molemmat New York alennuspasseja.

Contents

Go New York Explorer Pass vs New York Pass

Suurin ero niiden välillä on, että hankit New York Passin tietylle määrälle peräkkäisiä päiviä (1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10). Näiden päivien aikana voit käyttää passia niin monella nähtävyydellä vierailuun kuin haluat. New York Explorer Pass hankitaan sen sijaan tietylle määrälle nähtävyyskohteita (valittavana on 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohdetta). Voit päättää myöhemmin paikan päällä New Yorkissa missä kaikkialla haluaisit tarkalleen vierailla. Passi on voimassa 60 päivän ajan, joten voit jakaa nähtävyyksillä vierailun vapaasti matkasi ajalle. Kumpaakaan passiin ei liity mitään ylimääräisiä kustannuksia. Pääset passia näyttämällä sisään kohteisiin. Voit vierailla kerran jokaisessa passin nähtävyydessä.

Mitä kaupunkipassien kanssa voi tehdä?

Voit vierailla lähes kaikilla New Yorkin tunnetuimmilla nähtävyyksillä sekä New York Passin että New York Explorer Passin kanssa. Molempiin passeihin sisältyy mahdollisuus vierailla Empire State Buildingillä, Top of the Rockissa, One World Observatoryssa, Edgessä sekä Vapaudenpatsaalla. Voit myös valita yhden useista jokiristeilyistä tai jopa pyörän vuokrauksen Central Parkiin. Kaikki New Yorkin kuuluisimmat museot sisältyvät molempiin passeihin. Vieraile esimerkiksi 9/11-museossa, Museum of Modern Artissa, Guggenheim-museossa tai luonnontieteellisessä museossa (American Museum of Natural History).

Kannattaa aina tehdä ensin lista niistä kohteista, joissa haluaisit vierailla. Sen jälkeen näet mikä passeista tulee sinulle edullisemmaksi. Yleisesti ottaen suosittelisin New York Explorer Passia, mikäli matkasi kestää viisi päivää tai vähemmän, sillä se on kaikkein kustannustehokkain vaihtoehto. Tällä tavalla voit vierailla kohteissa edullisemmin kuin hankkimalla liput erikseen. Kestääkö matkasi viisi päivää tai enemmän? Siinä tapauksessa New York Pass tulee edullisemmaksi. Sinulla on riittävästi aikaa nähdä ja tehdä niin paljon kuin ehdit, ja saat passista paljon irti. New York Passilla voit nähdä ja kokea yli 100 kohdetta, kierrosta ja aktiviteettia, joiden joukossa on myös vähemmän tunnettuja kohteita.

New York Explorer Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Näköalatasanne New York Explorer Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Hop on Hop off

Hop on Hop off -bussilippu

Molempien kaupunkipassien suurena etuna on se, että niihin sisältyy myös Hop on Hop off -bussilippu. New York Passilla voit noutaa yhden päivän Big Bus -lipun, joka oikeuttaa Uptown- ja Downtown -kierroksille. Se on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin matkasi ensimmäisinä päivinä. Explorer Passilla puolestaan voit valita Hop on Hop off -kiertoajelun yhdeksi passin kohteista. Saat sillä saman yhden päivän Big Bus -lipun kuin New York Passilla.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

New York Passilla ja Explorer Passilla on paljon eroja. Alla yhteenveto niiden eroista:

New York Pass   New York Explorer Pass
Voimassa 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 päivää Voimassa 60 päivää
$146 - $359 alennuskoodillani! $80 – $275 alennuskoodillani!
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohdetta ja kierrosta
Sähköinen QR-koodi, suoraan sähköpostiin Sähköinen QR-koodi, suoraan sähköpostiin
Digitaalinen opas, jossa tiedot nähtävyyksistä Digitaalinen opas, jossa tiedot nähtävyyksistä

Klikkaa tästä ja hanki New York Pass

Klikkaa tästä ja hanki New York Explorer Pass

Ericin vinkki: “New York Pass on hyvä valinta, jos suunnitelmissasi on nähdä ja tehdä paljon. Siitä huolimatta suosikkini on New York Explorer Pass. Siihen sisältyvät kaikki tärkeimmät nähtävyydet ja saat matkasuunnitelmiin paljon joustavuutta suhteellisen edulliseen hintaan. Tilattuasi passin saat QR-koodin suoraan sähköpostiisi. Voit näyttää koodin älypuhelimesi näytöllä tai tulostaa sen. New York Passia voi käyttää joko mobiilina tai tulosteena.”

New York Explorer Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - 9/11 Memorial New York Explorer Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Brooklynin silta

Mitä eroa on New York Passilla ja New York Explorer Passilla?

Molemmat ovat alennuspasseja. Niiden käyttötapa on kuitenkin erilainen. New York Pass on päiväpassi ja New York Explorer Pass on nähtävyyspassi. Olen kirjoittanut passien eroista lisää täällä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja