My Fair Lady Broadway-liput

My Fair Lady Broadway -liput

My Fair Lady palaa Broadwaylle! Mutta ei pitkäksi aikaa, joten osta My Fair Lady Broadway-lippusi ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen verkosta on helppoa, turvallista ja mikä tärkeintä, säästää sinulta aikaa ja rahaa. My Fair Lady -musikaalia on kutsuttu “yhdeksi vuosisadan parhaista musikaaleista”, joten suuntaa Vivian Beaumont -teatteriin ja tartu mahdollisuuteen nähdä tämä esitys!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Vedonlyönti

My Fair Lady tekee kauan odotetun paluun Broadwaylle 25 vuoden jälkeen! Musikaali kertoo Eliza Doolittlesta, röyhkeästä ja huonosti käyttäytyvästä kukkakauppiaasta, jolla on vahva lontoolainen aksentti. Kaksi koppavaa fonetiikasta kiinnostunutta herrasmiestä, Henry Higgins ja Colonel Pickering, bongaavat Elizan torilla ja lyövät vetoa siitä, onnistuuko Will Higgens opettamaan Elizan pääsemään eroon aksentistaan ja tekemään hänestä “leidin”? Tämän musikaalin paluu tuo takaisin kaikki musikaalin suosikkikohtaukset edellisistä versioista, mukaan lukien “I Could Have Danced All Night”, “Get Me to the Church on Time” ja “Wouldn’t It Be Loverly”.

Miten voit ostaa My Fair Lady Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, minkä jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin, joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 12 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected].

Ericin vinkki: My Fair Lady on loistava vaihtoehto, jos haluat nähdä klassisen pukudraamamusikaalin, mutta jotain kevyempää kuin Phantom of the Opera. Lavasteet, puvut, näyttelijät ja jopa teatterin katsomo tuovat Eliza Doolittlen tarinan eloon upeasti. Muista katsoa Lincoln Centerin suihkulähdeshow esityksen jälkeen! Haluatko tehdä illasta vieläkin unohtumattoman? Juhli tyylikkäästi vuokraamalla limusiini New Yorkissa ja voit ajella Broadwaylla ennen teatteriin saapumista.

Tietoa esityksestä

  • Ikäraja: Alle 5-vuotiaita lapsia ei päästetä sisään teatteriin
  • Esityspaikka: Vivian Beaumont Theater, 150 West 65th Street

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja