Museum of Ice Cream New Yorkissa

Osta liput nyt
Museum of Ice Cream New Yorkissa

Museum of Ice Cream New Yorkissa, lyhyesti MOIC, on kokemus, joka on omistettu täysin rakkaudesta jäätelöön. MOIC on kokoelma aisteja virittäviä tiloja, joista jokaisella on oma teemansa. Museon sanoin: “Museum of Ice Cream muuttaa konseptit ja unelmat tiloiksi, jotka houkuttelevat esiin mielikuvituksen ja luovuuden”. Jäätelömuseo New Yorkissa on todellinen paratiisi jäätelön ystäville. Pääset näkemään jäätelöön liittyvää taidetta, tutustumaan jäätelön historiaan ja tietenkin… maistamaan jäätelöä!

Osta Museum of Ice Cream New York -liput tästä

Contents

Mikä on MOIC NYC?

Museum of Ice Cream on paikka, jossa pääset ottamaan tuoreimman Instagram-profiilikuvasi ja syömään jäätelöä. MOICia kutsutaan museoksi, mutta se on ennen kaikkea “kokemus”. Jäätelömuseossa on kolmetoista jäätelöteemaista huonetta, joissa on aina jotain erilaista koettavaa. Yhdessä huoneessa jaetaan jäätelösundae, toinen on täynnä värikkäitä peilejä. Löydät kaikenlaisia valokuvauksellisia nurkkia, istumapaikkoja, värikkäitä seiniä ja erilaisia aktiviteetteja, joissa jäätelö toimii keskeisenä aiheena. Seuraavassa huoneessa saa lisää jäätelöä ja museon viimeinen kohokohta on uima-allas täynnä värikkäitä “strösseleitä”. Jos kaikki tämä jäätelö ei ole vielä tuonut sisäistä lastasi esiin, kolmikerroksinen liukumäki tekee sen varmasti. Museum of Ice Creamia voi ehkä parhaiten kuvata nuorten aikuisten leikkikentäksi!

Ericin vinkki: “Jäätelömuseossa kannattaa käydä arkipäivänä aamulla. Silloin siellä on vähemmän ihmisiä, joten voit kiertää koko paikan omaan tahtiin ilman hoppua. Vierailusi aikana pääset maistamaan jäätelöä. Itse sain maistaa viittä erilaista jäätelöä, kun kävin siellä.”

Museum of Ice Cream New Yorkissa - Pinkki metro Museum of Ice Cream New Yorkissa - Iltapäivätee

Mitä tehdä Museum of Ice Creamissa?

Museum of Ice Creamissa käynnin aikana tutustut erilaisiin kokemuksellisiin huoneisiin ja tiloihin, mutta museo järjestää myös säännöllisesti tapahtumia ja työpajoja. Voit esimerkiksi ilmoittautua workshoppiin, jossa valmistetaan jäätelöä. Käy myös museokaupassa ja nauti jäätelöcocktail ulkoilmabaarista.

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat:
    • Museo on avoinna keskiviikosta maanantaihin
    • Suljettu tiistaisin
  • Sijainti: Museum of Ice Creamin osoite on 558 Broadway, SoHo.

Osta Museum of Ice Cream New York -liput tästä

Kuinka kauan vierailu New Yorkin jäätelömuseossa kestää?

Käynti New Yorkin Jäätelömuseossa kestää noin 1-1,5 tuntia. Lue lisää eri huoneista tästä.

Paljonko Museum of Ice Cream -liput New Yorkissa maksaa?

Liput jäätelömuseeon New Yorkissa maksavat alkaen 49€. Varaa liput tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja