Museum of Ice Cream New Yorkissa

Osta liput nyt
Museum of Ice Cream New Yorkissa

Museum of Ice Cream New Yorkissa, lyhyesti MOIC, on kokemus, joka on omistettu täysin rakkaudesta jäätelöön. MOIC on kokoelma aisteja virittäviä tiloja, joista jokaisella on oma teemansa. Museon sanoin: “Museum of Ice Cream muuttaa konseptit ja unelmat tiloiksi, jotka houkuttelevat esiin mielikuvituksen ja luovuuden”. Jäätelömuseo New Yorkissa on todellinen paratiisi jäätelön ystäville. Pääset näkemään jäätelöön liittyvää taidetta, tutustumaan jäätelön historiaan ja tietenkin… maistamaan jäätelöä!

Osta Museum of Ice Cream New York -liput tästä

Mikä on MOIC NYC?

Museum of Ice Cream on paikka, jossa pääset ottamaan tuoreimman Instagram-profiilikuvasi ja syömään jäätelöä. MOICia kutsutaan museoksi, mutta se on ennen kaikkea “kokemus”. Jäätelömuseossa on kolmetoista jäätelöteemaista huonetta, joissa on aina jotain erilaista koettavaa. Yhdessä huoneessa jaetaan jäätelösundae, toinen on täynnä värikkäitä peilejä. Löydät kaikenlaisia valokuvauksellisia nurkkia, istumapaikkoja, värikkäitä seiniä ja erilaisia aktiviteetteja, joissa jäätelö toimii keskeisenä aiheena. Seuraavassa huoneessa saa lisää jäätelöä ja museon viimeinen kohokohta on uima-allas täynnä värikkäitä “strösseleitä”. Jos kaikki tämä jäätelö ei ole vielä tuonut sisäistä lastasi esiin, kolmikerroksinen liukumäki tekee sen varmasti. Museum of Ice Creamia voi ehkä parhaiten kuvata aikuisten leikkikentäksi!

Mitä tehdä Museum of Ice Creamissa?

Museum of Ice Creamissa käynnin aikana tutustut erilaisiin kokemuksellisiin huoneisiin ja tiloihin, mutta museo järjestää myös säännöllisesti tapahtumia ja työpajoja. Voit esimerkiksi ilmoittautua workshoppiin, jossa valmistetaan jäätelöä. Käy myös museokaupassa ja nauti jäätelöcocktail ulkoilmabaarista.

Museum of Ice Cream -liput

Voit ostaa MOIC-liput verkosta. Onko sinulla New York Pass tai Go New York Explorer Pass? Siinä tapauksessa voit käydä jäätelömuseossa alennuspassin kanssa ilman lisämaksuja.

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat:
    • maanantai – keskiviikko: suljettu
    • torstai: klo 11.00 – 17.30
    • perjantai – sunnuntai: klo 11.00 – 18.15
  • Sijainti: Museum of Ice Creamin osoite on 558 Broadway, SoHo.

Osta Museum of Ice Cream New York -liput tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja