Moulin Rouge! The Musical Broadway-liput

Moulin Rouge! The Musical Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Moulin Rouge! The Musical Broadway-liput voi ostaa kätevästi netistä. Suosittelen ostamaan teatteriliput etukäteen ennen matkaasi New Yorkiin. Näin säästät aikaa ja rahaa. Moulin Rouge! The Musical on musikaaliversio Baz Luhrmannin ohjaamasta hittielokuvasta vuodelta 2001. Musikaalia esitetään Al Hirschfeld -teatterissa. Koe can-can-tanssin ja uhkean, punaisen sametin loisto nyt New Yorkissa!

Osta Moulin Rouge -liput tästä
Eksklusiivinen: Valitse kassalla "Flex Tickets" -vaihtoehto ja peruuta tai muuta varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen esitystä!

Pariisilainen yökerho

Kukapa ei tuntisi tätä lumoavaa elokuvamusikaalia ja sen rakkaustarinaa, joka sijoittuu maailmankuuluun pariisilaisyökerho Moulin Rougeen? Musikaali on nyt siirtynyt valkokankaalta Broadway-lavoille. Englantilaisen kynäniekka Christianin ja Moulin Rougen kurtisaani Satinen välinen romanssi herää henkiin Al Hirschfeld -teatterissa, joka on myös kokenut muodonmuutoksen 1800-luvun pariisilaistyylisen sisustuksen myötä. Tuntuu kuin viettäisit itsekin iltaa Montmartrella, jonne yökerhon omistaja Harold Zidler on luonut teatterin, musiikin ja can-canin maagisen maailman. Satine, yksi hänen kurtisaaneistaan, valloittaa Christianin sydämen. Hän ei kuitenkaan ole ainut, joka on iskenyt silmänsä Satineen, eikä kilpakosija anna periksi ilman taistelua.

Moulin Rougen musiikki

Musiikki ei ole merkittävä osa vain elokuvaa, vaan se on myös ensiarvoisen tärkeää tässä Broadway-mukaelmassa. Aivan kuten elokuvassakin, kuulet tunnettuja kappaleita, jotka on uudistettu ja integroitu mukaan tarinaan.  Monet elokuvan hiteistä tekevät toivotun paluun kuten esimerkiksi “Come What May”, “Your Song” ja “Lady Marmalade”. Lisäksi musikaalissa kuullaan myös lisänumeroita, jotka julkaistiin elokuvan ensi-illan jälkeen vuonna 2001. Tarttuvat kappaleet yhdessä mukaansatempaavan tarinan kanssa tekevät tästä musikaalista takuuvarman Broadway-suosikin. Moulin Rouge! The Musical on nähtävä!

Moulin Rouge! The Musical Broadway-liput - L'amour Moulin Rouge! The Musical Broadway-liput - Satine

Miten ostan Moulin Rouge! The Musical -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Moulin Rouge! The Musical -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta Moulin Rouge -liput tästä

Ericin vinkki: Moulin Rouge! The Musical on yksi upeimmista lavastuksista, jonka olen koskaan nähnyt Broadwaylla, ja yleisö on aivan haltioissaan. Tarina on sama, mutta se on päivitetty elokuvan ajoilta ja sisältää nyt lukuisia uudempia popkappaleita Lady Gagasta Katy Perryyn ja kaikkea siltä väliltä. Tämä spektaakkeli on nähtävä!

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Todistus WHO:n hyväksymästä koronarokotussarjasta esitettävä. 5–11-vuotiailta lapsilta vaaditaan rokotustodistus vähintään yhdestä WHO:n hyväksymästä koronarokoteannoksesta. Koko seurueen on otettava mukaan henkilöllisyystodistukset.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 12-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia 45 minuuttia
 • Esityspaikka: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
 • Esteettömyys:
 • Al Hirschfeld -teatterin katsomokartta

Osta Moulin Rouge -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen esityksen?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

 

Tulevat show't

  Osta Moulin Rouge! The Musical -liput tästä Osta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje

  Hae lippuja