Met Breuer New Yorkissa

Met Breuer New Yorkissa

Met Breuer New Yorkissa on modernin ja nykytaiteen museo, ja se on osa Metropolitan Museum of Art -museota (Met). Met Breuer laajentaa Metin Fifth Avenuella sijaitsevan päärakennuksen ja Met Cloistersin taidekokoelmaa. Museo sijaitsee Marcel Breuerin suunnittelemassa rakennuksessa, jossa aiemmin sijaitsi Whitney Museum of Art -museo. Met-lippuihin sisältyy myös saman päivän sisäänpääsy Met Breueriin sekä Met Cloistersiin. Met Breuer sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä päärakennuksesta. Mikäli olet modernin taiteen ystävä, Met Breuer on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Valitettavasti Met Breuer on suljettu. Voit vierailla edelleen Met-museossa ja Met Cloisterissa.

Met Breuerin taidekokoelma

Met Breuer järjestää erilaisia näyttelyjä, jotka keskittyvät 1900- ja 2000-luvun taiteeseen kaikkialta maailmasta. Museon ohjelma sisältää monipuolisesti näyttelyjä, esityksiä, residenssejä ja opetuksellisia projekteja. Museo järjestää myös interaktiivista ohjelmaa, jonka ansiosta yleisö voi tutustua taiteeseen, arkkitehtuuriin ja muotoiluun. En oikein tiennyt mitä odottaa tältä museolta ja pohdin olisiko se todella näkemisen arvoinen. Kuitenkin yllätyin vierailuni aikana nähdessäni suurien taiteilijoiden, kuten Van Goghin ja Da Vincin, töitä. Jos rakastat taidetta, niin suosittelisin ehdottomasti lisäämään tämän Metiin kuuluvan museon listallesi.

Met Breuer New Yorkissa - Raphael Mengs Met Breuer New Yorkissa - keskenerainen nayttely

Ericin vinkki: Met Breueriin ei ole mahdollista hankkia lippuja erikseen, sillä sisäänpääsy sisältyy aina Met-lippuun. Huomioithan, että näihin lippuihin sisältyy sisäänpääsy samana päivänä. Siksi sinun kannattaa suunnitella päiväohjelmasi etukäteen, mikäli haluat vierailla useissa Met-museoissa.

Met Breuer -rakennus

Met Breuer -rakennuksessa sijaitsi aiemmin Whitney Museum of Art, joka siirtyi Downtown Manhattanille. Met kirjoitti sopimuksen ja vuokrasi entisen Whitney-museon tilat laajentaakseen Metin taideohjelmaa. Viisikerroksisessa rakennuksessa on gallerioita toisessa, kolmannessa, neljännessä ja viidennessä kerroksessa. Katutasossa on aulagalleria, ravintola ja upotettu puutarha. Voit myös käydä viidennessä kerroksessa sijaitsevassa Blue Bottle Coffee pop-up kahvilassa, jossa on tarjolla kahvia ja naposteltavaa.

Met Breuer New Yorkissa - Da Vinci Met Breuer New Yorkissa - sisaankaynti

Käytännön tietoa

 • Aukioloajat:
  • suljettu maanantaisin
  • tiistai – torstai: kello 10.00–17.30
  • perjantai – lauantai: kello 10.00–21.00
  • sunnuntai: kello 10.00–17.30
  • suljettu kiitospäivänä, joulupäivänä (25.12.) ja uudenvuodenpäivänä (1.1.)
 • Sijainti: 945 Madison Avenue
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja