Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Osta liput nyt
Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Matkatavaran säilytys New Yorkissa on mahdollista monessa paikassa Manhattanilla. Oletko läpikulkumatkalla ja haluat katsella nähtävyyksiä ilman matkalaukkujasi? Tai vuokrasitko asunnon, josta sinun on kirjauduttava aamulla ulos, mutta lentosi lähtee vasta myöhemmin? Siinä tapauksessa New Yorkista löytyy monia paikkoja, jonne voit tilapäisesti jättää matkatavarasi. Matkatavaran säilytyslokeroita ei löydy esimerkiksi Grand Central Terminalista tai Port Authoritysta, mutta onneksi on myös muita vaihtoehtoja. Maksa alkaen vain 5,95$ per päivä ja voit säilyttää matkatavaroitasi Manhattanilla tai sen tuntumassa.

Varaa matkatavaran säilytys New Yorkissa tästä

Minne voit jättää matkatavarasi?

Vertoe tarjoaa Manhattanilla laajan valikoiman paikkoja, joissa voit säilyttää matkatavaroita. Yrityksellä on myös paljon paikkoja kaupungin muissa naapurustoissa ja he laajentavat toimintaansa jatkuvasti. Voit säilyttää matkalaukkujasi Penn Stationin tai Wall Streetin lähellä, Greenwich Villagessa tai Hell’s Kitchenissä. Lisäksi säilytyspaikkoja matkatavaralle löytyy New Jerseystä ja Brooklynista. Kaikki säilytyspaikat ovat valvottuja, joten matkalaukkusi ovat turvallisesti säilössä samalla kun lähdet katselemaan kaupunkia.

Kuinka palvelu toimii?

Matkatavaran säilytys on New Yorkissa helppoa. Etsi sivustolla matkatavaroiden säilytyspaikka haluamaltasi alueelta. Voit luoda tilin muutaman helpon vaiheen kautta ja voit saada varaukseesi linkin joko tekstiviestinä tai sähköpostilla. Kun olet matkatavaran säilytyspaikassa, käytä linkin kautta avautuvaa varaussivua aloittaaksesi säilytyksen aikalaskuri. Saat tämän jälkeen turvasinetin, jolla voit turvallisesti lukita matkatavarasi. Hae matkatavarasi milloin haluat (ole kuitenkin tarkkana mihin asti säilytyspaikka on auki!) Lopeta aikalaskuri varaussivullasi ja näytä sivulla näkyvä noutovahvistus, jotta voit noutaa matkatavarasi. Maksat matkatavaran säilytyksestä tuntimäärän mukaan.  Tämä ei siis voisi olla helpompaa! Säilytys maksaa vain 1$ per matkalaukku per tunti sekä 2$ käsittelukulut. Vakuutus sisältyy hintaan.

Varaa matkatavaran säilytys New Yorkissa tästä

Missä säilyttää matkatavaroita New Yorkissa?

Matkatavaroita voi säilyttää lukuisissa eri paikoissa Manhattanilla. Lue lisää ja varaa matkatavaran säilytys tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja