Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Osta liput nyt
Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Matkatavaran säilytys New Yorkissa on mahdollista monessa paikassa Manhattanilla. Oletko läpikulkumatkalla ja haluat katsella nähtävyyksiä ilman matkalaukkujasi? Tai vuokrasitko asunnon, josta sinun on kirjauduttava aamulla ulos, mutta lentosi lähtee vasta myöhemmin? Siinä tapauksessa New Yorkista löytyy monia paikkoja, jonne voit tilapäisesti jättää matkatavarasi. Matkatavaran säilytyslokeroita ei löydy esimerkiksi Grand Central Terminalista tai Port Authoritysta, mutta onneksi on myös muita vaihtoehtoja. Maksa alkaen vain 5,90$ per päivä ja voit säilyttää matkatavaroitasi Manhattanilla tai sen tuntumassa.

Varaa matkatavaran säilytys New Yorkissa tästä

Contents

Minne voit jättää matkatavarasi?

Vertoe tarjoaa Manhattanilla laajan valikoiman paikkoja, joissa voit säilyttää matkatavaroita. Yrityksellä on myös paljon paikkoja kaupungin muissa naapurustoissa ja he laajentavat toimintaansa jatkuvasti. Voit säilyttää matkalaukkujasi Penn Stationin, Grand Centralin, Times Squaren tai Wall Streetin tuntumassa. Lisäksi säilytyspaikkoja matkatavaralle löytyy New Jerseystä ja Brooklynista. Kaikki säilytyspaikat ovat valvottuja, joten matkalaukkusi ovat turvallisesti säilössä samalla kun lähdet katselemaan kaupunkia.

Kuinka palvelu toimii?

Matkatavaran säilytys on New Yorkissa helppoa. Etsi sivustolla matkalaukun säilytyspaikka haluamaltasi alueelta. Voit varata matkatavarallesi paikan muutaman helpon vaiheen kautta ja saat kaikki tarpeelliset tiedot varausvahvistuksessasi sähköpostilla. Kun olet matkatavaran säilytyspaikassa, tavarasäilön työntekijä ottaa vastaan laukkusi. Hae matkatavarasi milloin haluat (ole kuitenkin tarkkana mihin asti säilytyspaikka on auki!) Näytä varausvahvistus uudestaan, kun olet noutamassa matkatavaroitasi. Maksat matkatavaran säilytyksestä per päivä, ilman tarvetta käteiseen. Tämä ei siis voisi olla helpompaa! Säilytys maksaa alkaen vain 5,90$ per matkalaukku per päivä.

Varaa matkatavaran säilytys New Yorkissa tästä

Missä säilyttää matkatavaroita New Yorkissa?

Matkatavaroita voi säilyttää lukuisissa eri paikoissa Manhattanilla. Lue lisää ja varaa matkatavaran säilytys tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja