Mamma Mia! -musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Mamma mia! musikaali new yorkissa

Mamma Mia! on upea, hyvänmielen Broadway-musikaali ja osa täydellistä iltaa New Yorkissa. Tarina kertoo sisukkaasta äidistä ja ilkikurisesta tyttärestä. Niin ja kolmesta mahdollisesta isästä. Kyllä, kolmesta. Sophie on tuleva morsian ja asuu äitinsä kanssa Kreikan Kalokairi-saarella. Sophie haluaa kovasti isänsä saattavan hänet alttarille, mutta hänellä ei ole tietoakaan isänsä henkilöllisyydestä. Luettuaan äitinsä päiväkirjaa paljastuu, että isäehdokkaita on kolme. Sophie päättää kutsua heidät kaikki häihinsä. Hän uskoo vakaasti tunnistavansa isänsä heti hänet nähdessään, mutta kaikki ei tietenkään mene suunnitelmien mukaan.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

ABBAn musiikki

Tämä musikaali sisältää yhden maailman kuuluisamman yhtyeen musiikkia: ABBAn. Muistatko Dancing Queen -kappaleen? Entä Thank You for the Music? Kukapa ei olisi tanssahdellut Voulez Vous -biisin tahtiin! Kaikki nämä laulut kuullaan musikaalin aikana, sekä tietysti nimikkokappale Mamma Mia. Musikaali tempaisee heti mukaansa ja on vaikea vastustaa kiusausta lähteä mukaan tanssimaan.

Mamma Mia Broadway-musikaali New Yorkissa Musikaali Mamma Mia New Yorkissa

Thank You for the Music

Abba-nostalgia ei ole kuitenkaan ainoa syy nähdä tämä musikaali. Show’n juoni on yhtä hulvaton kuin sen musiikki. Ihastut jokaiseen hahmoon heidän käydessään läpi kamppailujaan ja voittojaan. Mamma Mia! on tarina rakkaudesta ja ystävyydestä kunnon nauruilla höystettynä. Mamma Mia! -show takaa unohtumattoman illan johon sisältyy ripaus nostalgiaa. Show’n jälkeen tekee varmasti mieli tanssimaan!

Mamma Mia Broadwaylla New York Cityssa Mamma Mia New Yorkissa

Miten ostaa liput Mamma Mia! -musikaaliin?

Mamma Mia! -lippujen ostaminen on helppoa alla olevan linkin kautta. Suosittelen ehdottomasti ostamaan liput netissä ennen New Yorkin matkaa. Miksi? Alla olevat nettisivut takaavat loistavat istumapaikat joko permannolle (orchestra) tai etuparvelle (front mezzanine) alennettuun hintaan. Säästät aikaa ja rahaa ja mikä tärkeintä, ei sinun tarvitse stressata lipuista enää paikan päällä New Yorkissa. Useimmat Broadway-musikaalit ovat hyvin suosittuja ja ne myydään nopeasti loppuun.

Lippujen ostaminen on yksinkertaista:

  • Klikkaa linkkiä ja valitse haluamasi päivämäärä
  • Täytä yhteystietosi ja maksa liput
  • Vahvistus ja kuponki lähetetään sähköpostiin
  • Vaihda kuponki lippuihin teatterissa pari tuntia ennen musikaalia, ota kuvallinen henkilötodistus mukaan

Koska teatteri määrää istumapaikat, et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat on kuitenkin merkitty selkeästi lippuihin. Kun varaat enintään neljä lippua, takaa teatteri, että saatte vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Tietoa musikaalista

  • Ei alle 4-vuotiaille
  • Kesto: noin 2,5 tuntia
  • Sijainti:  Broadhurst Theatre, 235 West 44th Street

Jos haluat mieluummin päättää itse etukäteen missä istut, suosittelen varaamaan liput näiden sivujen kautta. Lippujen hintaan ei lisätä käsittelykuluja ja ne lähetetään ilmaiseksi (e-liput) tai voit noutaa (paperiset) liput paikan päältä veloituksetta. Alla oleva linkkki tarjoaa kuitenkin parhaan hinta-laatusuhteen musikaalilipuille.

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja