Les Misérables Broadway-liput

Les Miserables in NYC

Säästä Les Misérables Broadway-lipuissa ostamalla ne ennen New Yorkin matkaa. Teatterilippujen ostaminen verkkokaupasta on helppoa ja turvallista sekä säästää aikaa ja rahaa. Les Misérables on herätetty uudestaan henkiin Broadwaylla. Tämä Tony Award-palkintoja kerännyt musikaali on monien rakastama. Vuoden 2012 elokuva, jossa esiintyivät muun muassa Anne Hathaway, Hugh Jackman ja Russel Crowe, voitti myös lukuisia palkintoja. Elokuvan suosion myötä Les Misérables on uudelleen pinnalla myös Broadwaylla. Imperial-teatterin intiimi tunnelma sopii loistavasti taustaksi Victor Hugon klassikko-romaanille. Itse asiassa, ennen sen nykyistä menestystarinaa, “Les Mis” pyöri 13 vuoden ajan nimenomaan Imperial-teatterissa. Uuden sukupolven Broadway-yleisö ottaa aivan varmasti musikaalin yhtä hyvin vastaan.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Victor Hugon Les Misérables

Les Misérablesin tarina kertoo Jean Valjeanista, joka on leivän varastamisen takia kärsinyt 19 vuoden vankilatuomion. Katkeroituneen Valjeanin pitää opetella uudestaan elämään vankilan ulkopuolella. Tämä ei tietenkään ole helppoa. Valjeanin tarina kietoutuu yhteen Ranskan vallankumouksen kanssa, jossa nuoret idealistit taistelevat paremman maan puolesta.

Les Misérables on tietenkin myös rakkaustarina. Valejanin adoptiotytär Cosette rakastuu yhteen vallankumoustaistelijoista, eikä Valjean osaa päättää suojellako tytärtään vai antaako hänelle vapaus. Tarina on kiihkeä ja sydäntä lämmittävä, mutta ennen kaikkea mieltä nostava.

Les Miserables New Yorkissa Les Miserables -musikaali Broadwaylla

Klassikot: ‘I Dreamed a Dream’, ‘On My Own’ ja ‘One Day More’

Musikaalin ensi-illasta lähtien yksi suosituimmista lauluista on ollut I Dreamed a Dream. Vuoden 2014 musikaalissa kappale saa varmasti paljon uusia faneja. Muita klassikoita, jotka varmasti tunnistat, ovat muun muassa ‘On My Own,’ ‘Bring Him Home,’ ‘Do You Hear the People Sing?,’ ‘Empty Chairs at Empty Tables,’ ja ‘Master Of The House’. Jos näet musikaalin ensimmäistä kertaa jää One Day More varmasti päähän soimaan, sillä lähes kaikkien esiintyjien esittämänä se korostaa tarinan mahtipontisuutta.

Les Miserables -musikaali New York Cityssa Les Miserables Broadwaylla New Yorkissa

Miten ostan Les Misérables Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Mitä voin sanoa Les Misérablesista: se on musikaalien musikaali. Älä kuitenkaan vertaa sitä elokuvaan, sillä teatterissa tunnelma on hyvin erilainen. Mielestäni tarina ja laulut ovat erittäin tunteellisia, ja tämä on Broadwayn tyylikkäintä tarjontaa.

Tietoa musikaalista

  • Kesto: 2 tuntia 50 minuuttia
  • Sijainti: Imperial Theatre, 249 West 45th Street

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja