Kinky Boots -liput New Yorkissa

Kinky Boots Broadway

Kinky Boots -liput New Yorkissa on helppo ostaa verkosta. Suosittelen ostamaan teatteriliput jo ennen matkaa, sillä näin säästät aikaa ja rahaa. Broadway-suosikki Kinky Boots The Musical on takaisin New Yorkissa. Tämä nokkela musikaali kertoo vararikon partaalla olevan kenkätehtaan tarinan. Tehdas pelastuu keksiessään uuden markkinaraon: drag queenit. Musikaali kertoo selviytymisestä, stereotypioista ja ennakkoluulojen ylitsepääsemisestä sekä tietenkin erittäin erikoisista kengistä: kinky boots. Musiikki ja sanoitus ovat legendaarisen pop-artistin Cyndi Lauperin käsialaa, ja käsikirjoitus perustuu Harvey Fiersteinin kirjaan. Kinky Boots on karismaattinen, vilpitön ja voittanut Parhaan musikaalin Tony-palkinnon. Show on huikea viihdepaketti ja hauska ilta Stage 42 -teatterissa off-Broadway’lla on taattu!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Charlie ja Kinky Boots -tehdas

Asuttuaan (vasten tahtoaan) Lontoossa kihlattunsa kanssa Charlie palaa Northhamptoniin ottaakseen isänsä hänelle jättämän tehtaan haltuunsa. Tehdas on ollut perheen omistuksessa neljän sukupolven ajan, ja se on tunnettu valmistamistaan laadukkaista miesten kengistä. Ongelmana on kuitenkin se, etteivät kengät ole tyylikkäitä, mikä on johtanut huonoihin myyntilukuihin. Charlie on päätöksen edessä: tulisiko tehdas sulkea vai kehittää sen konsepti täysin uudelleen?

Hän muistaa törmänneensä Lolaan, lontoolaiseen drag queeniin ja hänen taustatanssijoihinsa Angelseihin. Lola kertoi kuinka tanssiminen kalliissa naisten korkokengissä oli kivuliasta. Korkokengät kuitenkin ovat ehdoton osa drag queenin roolia. Charlie pyytää Lolaa auttamaan tehtaan pelastamisessa ja alkaa tuottaa kenkiä inspiroituneena tästä markkinaraosta. Kaikki tehtaan työntekijät eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä tehtaan uuteen suuntaan, eikä Charlien kihlattu pidä ajatuksesta ollenkaan. Charliella ja Lolalla on aikaa Milanon muotiviikkoihin asti… saavatko he uuden malliston valmiiksi siihen mennessä?

Kinky Boots -liput New Yorkissa - Drag Queenit Kinky Boots -liput New Yorkissa - Punaiset bootsit

Erikoisia korkokenkiä ja pop-musiikkia

Kinky Boots -musikaalista löytyy ehdottomasti soulia, ja siitä on kiittäminen Cyndi Lauperin säveltämää musiikkia, josta esimerkkejä ovat nopeatempoinen “Sex is in the Heel” -kappale ja uskomaton balladi “The Soul of a Man”. Yleisö tuskin malttaa odottaa millainen laulu esitetään seuraavaksi. Ensimmäisen näytöksen loppuun mennessä ovat kaikki taatusti menossa mukana.

Kengistä kertova musikaali ei tietenkään ole mitään ilman kenkäparia, joka todella varastaa shown. Punaiset, kimaltelevat, uskomattoman korkeakorkoiset ylipolvensaappaat ansaitsevat oman Tony-palkinnon. Muut asut ja kengät ovat myös vaikuttavat. Yhdessä pop-musiikin ja hyvänmielen tarinan kanssa Kinky Boots on viihdettä parhaimmillaan.

Kinky Boots -liput New Yorkissa - Tanssimassa Kinky Boots -liput New Yorkissa - Ballard

Miten ostan Kinky Boots -liput New Yorkissa?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Kinky Boots -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Kinky Bootsissa käsitellään aiheita laidasta laitaan, ja kielenkäyttö on välillä voimakasta, joten en suosittelisi musikaalia alle 10-vuotiaille.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Musikaalia ei suositella alle 10-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat eivät pääse teatteriin
 • Kesto: noin 2,5 tuntia
 • Paikka: Stage 42, 422 West 42nd Street
 • Esteettömyys:
 • Katso tästä Stage 42 -teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja