Kinky Boots Broadway-liput

Kinky Boots Broadway

Kinky Boots Broadway-liput on helppo ostaa verkkokaupasta. Suosittelen ostamaan teatteriliput ennen kuin matkustat New Yorkiin, sillä näin säästät aikaa ja rahaa. Kinky Boots -musikaali kertoo nokkelasti vararikon partaalla olevan kenkätehtaan tarinan. Tehdas pelastuu keksiessään uuden markkinaraon: drag queenit. Musikaali kertoo selviytymisestä, stereotypioista ja ennakkoluulojen ylitsepääsemisestä sekä tietenkin erittäin erikoisista kengistä: kinky boots. Musiikki ja sanoitus ovat legendaarisen pop-artistin Cyndi Lauperin käsialaa, ja käsikirjoitus perustuu Harvey Fiersteinin kirjaan. Kinky Boots on karismaattinen, vilpitön ja voittanut “Best Musical” Tony-palkinnon jo vuonna 2013. Show on huikea viihdepaketti ja hauska ilta Al Hirscfield -teatterissa on taattu!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Charlie ja Kinky Boots -tehdas

Asuttuaan (vasten tahtoaan) Lontoossa kihlattunsa kanssa Charlie palaa Northhamptoniin ottaakseen isänsä hänelle jättämän tehtaan haltuunsa. Tehdas on ollut perheen omistuksessa neljän sukupolven ajan, ja se on tunnettu valmistamistaan laadukkaista miesten kengistä. Ongelmana on kuitenkin se, etteivät kengät ole tyylikkäitä, mikä on johtanut huonoihin myyntilukuihin. Charlie on päätöksen edessä: tulisiko tehdas sulkea vai kehittää sen konsepti täysin uudelleen?

Hän muistaa törmänneensä Lolaan, lontoolaiseen drag queeniin ja hänen taustatanssijoihinsa Angelseihin. Lola kertoi kuinka tanssiminen kalliissa naisten korkokengissä oli kivuliasta. Korkokengät kuitenkin ovat ehdoton osa drag queenin roolia. Charlie pyytää Lolaa auttamaan tehtaan pelastamisessa ja alkaa tuottaa kenkiä inspiroituneena tästä markkinaraosta. Kaikki tehtaan työntekijät eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä tehtaan uuteen suuntaan, eikä Charlien kihlattu pidä ajatuksesta ollenkaan. Charliella ja Lolalla on aikaa Milanon muotiviikkoihin asti… saavatko he uuden malliston valmiiksi siihen mennessä?

Erikoisia korkokenkiä ja pop-musiikkia

Kinky Boots -musikaalista löytyy ehdottomasti soulia, ja siitä on kiittäminen Cyndi Lauperin säveltämää musiikkia, josta esimerkkejä ovat nopeatempoinen “Sex is in the Heel” -kappale ja uskomaton balladi “The Soul of a Man”. Yleisö tuskin malttaa odottaa millainen laulu esitetään seuraavaksi. Ensimmäisen näytöksen loppuun mennessä ovat kaikki taatusti menossa mukana.

Kengistä kertova musikaali ei tietenkään ole mitään ilman kenkäparia, joka todella varastaa shown. Punaiset, kimaltelevat, uskomattoman korkeakorkoiset ylipolvensaappaat ansaitsevat oman Tony-palkinnon. Muut asut ja kengät ovat myös vaikuttavat. Yhdessä pop-musiikin ja hyvänmielen tarinan kanssa Kinky Boots on viihdettä parhaimmillaan.

 

Miten ostan Kinky Boots Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex -vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Kinky Bootsissa käsitellään aiheita laidasta laitaan, ja kielenkäyttö on välillä voimakasta, joten en suosittelisi musikaalia alle 10-vuotiaille. Haluatko tehdä illasta vieläkin unohtumattoman? Juhli tyylikkäästi vuokraamalla limusiini New Yorkissa ja voit ajella Broadwaylla ennen teatteriin saapumista.

Tietoa musikaalista

  • Alle 4-vuotiaat eivät pääse teatteriin
  • Musikaalia ei suositella alle 10-vuotiaille
  • Kesto: noin 2,5 tuntia
  • Paikka:  Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja