Hell’s Kitchen New Yorkissa

Hells Kitchen New Yorkissa

Hell’s Kitchen New Yorkissa on Manhattanin kaupunginosa, jonne päädyt kun kävelet Times Squarelta Hudsonjoelle päin. Se kattaa korttelit Eight Avenuelta rantaan asti ja aluetta rajaa pohjoisessa 59th Street ja etelässä 34th Street. Tätä suhteellisen vihertävää naapurustoa kutsutaan myös nimellä “Clinton” tai “Midtown West”. Hell’s Kitchen on kaupunginosa, jossa on monia tyypillisiä rakennuksia ja joitain ikonisia New Yorkin ravintoloita. Hell’s Kitchenissä on monia alueelle tunnusomaisia rakennuksia ja joitakin New Yorkin ikonisia ravintoloita.

Contents

Hell’s Kitchenin tunnelma

Sijainnistaan johtuen Hell’s Kitchen on oiva tukikohta New Yorkin tärkeimmillä nähtävyyksillä käymiseen. Alue on lähellä New Yorkin monia käyntikohteita, kuten Central Parkisa ja Broadway-teattereita. Tämän lisäksi itse Hell’s Kitchen on tutustumisen arvoinen alue. Se on vilkas, energinen ja todellinen sulatusuuni. Siellä asuu kaikenlaisia ihmisiä opiskelijoista lapsiperheisiin ja rikkaista yhteiskunnan marginaalissa eläviin. Saatat kuulla joskus kavioiden kopsetta, sillä hevosajelujen hevosten tallit sijaitsevat alueella. Myös lähistöllä telakoituvien risteilylaivojen torvien töräyksiä kuuluu säännöllisesti. Viereisellä Hudsonjoella on suuri vaikutus alueeseen. Myös Hop on Hop off -bussit ohittavat Hell’s Kitchenin.

Hell's Kitchen New Yorkissa - Naapurusto Hell's Kitchen New Yorkissa - Urheilua

Missä syödä Hell’s Kitchenissä

Hell’s Kitchenissä on paljon ravintoloita. Erityisesti 9th Avenuella on monia pieniä ruokapaikkoja ja jokaiselle todellakin löytyy jotakin syötävää. Ruokavalikoima ja hinnat vaihtelevat yhtä paljon kuin kaupunginosan asukkaat: kaikkea löytyy irlantilaisesta afganistanilaiseen, todella kalliista Wagyu-pihvistä yhden dollarin pizzapalaan ja Memphisistä Marseilleen.

Marseille-nimisessä ravintolassa voi nimensä mukaisesti maistaa Marseille’n makuja. Ranskalaisten annosten lisäksi ruokalistalta löytyy myös myös iso hampurilainen, 5 Napkin Burger. Hampurilaisesta tuli niin suosittu, että “Five Napkin Burger” sai ensin oman ravintolansa ja sittemmin oman ketjunsa. Syöt ravintolassa ehkäpä New Yorkin herkullisimman hampurilaisen.

Hell’s Kitchenissä sijaitsee myös John’s Pizzeria, yksi New Yorkin parhaista pizzerioista. Se sijaitsee 44th Streetillä, 8th ja 9th Avenuen välissä. Jos tutustut alueeseen mielummin opastetulla kierroksella ja yhdistät siihen hiukan herkuttelua, lähde Hell’s Kitchenin ruokakierrokselle.

Ericin vinkki: “Gotham Market on mukava, monipuolinen lounaspaikka Hell’s Kitchenissä. Ruokatori koostuu pienistä ruokapaikoista, joilla on hyvin laaja valikoima erilaisia annoksia tacoista sushiin ja pizzaan. Kaikille löytyy jotain mieluista.”

Hell's Kitchen New Yorkissa - Ruokailu Hell's Kitchen New Yorkissa - Nähtävyydet

Hell’s Kitchenin nähtävyydet

Kuten mainittu, vedessä ja sen lähettyvillä sijaitsevat nähtävyydet ovat tärkeitä Hell’s Kitchenissä. West 46th Streetiltä löytyy Intrepid Museum, joka on avaruussukkula Enterprisen ja legendaarisen sotalaiva Intrepidin koti. Mikä ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ne läheltä! Museon eteläpuolella sijaitsevilta laitureilta lähtee New Yorkin illallisristeilyjä, Circle Line -risteilyjä ja muita kaupunkiristeilyjä. Jos pysyttelet mieluummin kuivalla maalla, voit myös vuokrata pyörän.

Hell’s Kitchenin yöelämä

Hell’s Kitchenin kaupunginosa on täynnä baareja ja muita mukavia illanviettopaikkoja. Tämä on erinomainen alue, jos etsit ruokapaikkaa, jossa voit myös istua iltaa. Hell’s Kitchenissä ei ole kovin paljon klubeja, mutta sitäkin enemmän viinibaareja ja muita pieniä paikkoja miellyttävään iltaan. Haluatko viettää iltaa New Yorkissa hieman tyylikkäämmin? Lähde Ink 48 -hotellin Press Lounge -nimiselle kattoterassille, jossa voit nauttia cocktailin katsellen näköalaa Hudsonjoelle ja toisella puolella näkymiä Hell’s Kitcheniin.

Hotellit Hell’s Kitchenissä

Edellä mainitsemani Ink 48 on mukava hotelli Hell’s Kitchenissä, vaikkakin hieman syrjemmässä. Jos haluat yöpyä lähempänä Midtownia ja Times Squarea, moderni Yotel on hyvä vaihtoehto. Klassisempi hotelli on Belvedere Hotel West 48th Streetillä. Kahden korttelin päässä löytyy ylellinen Riu Plaza Hotel, jossa on monipuolisesti palveluita.

Hell's Kitchen New Yorkissa - Katu Hell's Kitchen New Yorkissa - Yöelämä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja