Go New York Explorer Pass ja Go City All-Inclusive New York Pass -kaupunkipassien erot

Go New York Explorer Pass ja Go City All-Inclusive New York Pass -kaupunkipassien erot

Mitä eroa on Go New York Explorer Pass ja Go City All-Inclusive New York Pass -kaupunkipassien välillä? Suurimmat erot näiden kahden alennuspassin välillä on niiden käyttötavassa. Explorer Pass ostetaan tietylle määrälle nähtävyyksiä ja All-Inclusive Pass tietylle määrälle päiviä. Kummankaan passin kanssa ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja New Yorkin nähtävyyksillä. Alennuspassin hankkiminen tulee aina edullisemmaksi ja on helpompaa ja nopeampaa kuin yksittäisten lippujen ostaminen.

Contents

Go Explorer Pass vs. New York All-Inclusive Pass

Suurin ero näiden alennuspassien välillä on se, että ostat Go Explorer Passin tietylle määrälle nähtävyyksiä. Voit valita 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 nähtävyyttä, joihin sinulla on 60 päivää aikaa tutustua. Päätät itse, kuinka monella nähtävyydellä käyt päivässä, eikä passia tarvitse käyttää joka päivä. Explorer Pass on mahdollista ostaa myös yhdessä rajoittamattoman MetroCardin kanssa.

New York All-Inclusive Pass taas on alennuspassi, joka on voimassa tietyn määrän peräkkäisiä päiviä. Passin voi ostaa joko 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 peräkkäiselle päivälle, joiden aikana voit käydä niin monella nähtävyydellä kuin haluat.

Alennuspassien yhtäläisyydet

Kummankaan passin kanssa ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja nähtävyyksillä, vaan passi itsessään riittää sisäänpääsyyn. Joitakin nähtävyyksiä ja opastettuja kierroksia voi varata etukäteen ja siinä suhteessa passit toimivat samalla tavalla. Kussakin nähtävyydessä voi käydä vain kerran.

Kun olet tilannut jomman kumman alennuspasseista, saat sähköpostitse QR-koodin, jonka voit tulostaa tai näyttää suoraan puhelimesta niillä nähtävyyksillä, joissa haluat vierailla. Alennuspassi aktivoituu ensimmäisellä käymälläsi nähtävyydellä.

Go New York Explorer Pass ja Go City All-Inclusive New York Pass -kaupunkipassien erot - Museo Go New York Explorer Pass ja Go City All-Inclusive New York Pass -kaupunkipassien erot - Laiva

Mitä alennuspassien kanssa voi tehdä?

Sekä Go Explorer Passin että New York All-Inclusive Passin kanssa voit vierailla New Yorkin tunnetuimmilla nähtävyyksillä. Voit käydä Empire State Buildingissa, Edgessä, Top of the Rockissa ja One World Observatoryssa. Passeihin kuuluu myös museoita, kuten 9/11 Museum, American Museum of Natural History ja MoMA. Voit myös lähteä erilaisille kaupunkiristeilyille ja vuokrata polkupyörän Central Parkissa tai Brooklynin sillan yli pyöräilyyn.

Suurin ero on se, että Explorer Passin kanssa pääsee käymään Woodbury Commonissa ja SPYSCAPE:ssa sekä voit hyödyntää sitä piknik-eväisiin. Nämä nähtävyydet eivät sisälly All-Inclusive Passiin. Toisaalta All-Inclusive Passilla voit käydä MoMA PS1:ssä, Staten Islandin eläintarhassa ja monissa New Yorkin pienemmissä museoissa.

Ericin vinkki: “Molemmilla alennuspasseilla voit nähdä ja tehdä paljon New Yorkissa. Valitse Explorer Pass, jos tiedät, missä kohteissa haluat käydä. Passi on myös hyvä valinta, jos haluat tehdä jotain muuta päivän aikana, eikä sinun tarvitse käyttää passia joka päivä. Jos et ole vielä varma, missä kaikkialla haluat käydä, All-Inclusive Pass on hyvä vaihtoehto.”

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Go Explorer Passin ja New York All-Inclusive Passin suurimmat erot ovat seuraavat:

Go New York Explorer Pass Go City All-Inclusive New York Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohdetta 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 peräkkäistä päivää
$80 – $275 alennuskoodillani! $146 - $381 alennuskoodillani!
Woodbury Common Monia pienempiä museoita
Yli 90 nähtävyyttä ja kierrosta Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta

Osta Go New York Explorer Pass tästä

Osta Go City All-Inclusive New York Pass tästä

Go New York Explorer Pass ja Go City All-Inclusive New York Pass -kaupunkipassien erot - Nähtävyys

Mitä eroa on Go New York Explorer Passilla ja Go City All-Inclusive New York Passilla?

Molemmat ovat alennuspasseja, mutta niiden käyttö poikkeaa toisistaan. Go City All-Inclusive Pass ostetaan tietylle määrälle päiviä ja New York Explorer Pass tass tietylle määrälle nähtävyyksiä. Katso kaikki erot tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja