Gazillion Bubble Show Broadway-liput

Gazillion Bubble Show Broadway liput

Osta lippusi tästä

Gazillion Bubble Show Broadway-liput voi ostaa helposti verkosta. Suosittelen hankkimaan teatteriliput jo ennen New Yorkiin lähtöä. Näin säästät aikaa ja rahaa. New World Stages -teatterissa esitettävä Gazillion Bubble Show on todellinen koko perheen Broadway-show. Joten ota lapset mukaan ja nauti esityksen tuhansista saippuakuplista, laservaloista ja muista upeista efekteistä.

Osta Gazillion Bubble Show -liput tästä
Osta liput nyt, ei palvelumaksua

Perheshow New Yorkissa

Gazillion Bubble Show on erityinen perheshow New Yorkissa, joka sopii myös perheen pienimmille. Esitys on ollut Broadwaylla vuodesta 2007. Sen luoja Fan Yang yhdessä vaimonsa, lastensa ja veljensä kanssa on vastuussa tästä spektaakkelista. Gazillion Bubble Show’ssa voit luottaa, että paikka on täynnä saippuakuplia ja niillä tehdään näyttämöllä kaikenlaisia temppuja.  Tämä yhdessä upeiden valoista, savusta, väreistä ja monesta muusta syntyvien efektien kanssa tekevät Gazillion Bubble Show’sta eläväisen, hieman yli tunnin kestävän esityksen. Koska esitys kestää suhteellisen lyhyen aikaa, soveltuu se täydellisesti myös nuoremmille New Yorkin kävijöille.

Miten ostan Gazillion Bubble Show Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Gazillion Bubble Show -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä. Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Osta Gazillion Bubble Show -liput tästä

Ericin vinkki: Tämä esitys on suunnattu erityisesti lapsille ja heillä tulee varmasti olemaan hauskaa! Show’n aikana ei tarvitse istua aloillaan, vaan voit hypähdellä paikallasi ja jos olet oikein onnekas pääset jopa näyttämölle, mikä tekee Gazillion Bubble Show’sta mahtavaa hupia perheille (sateisena päivänä) New Yorkissa.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä negatiivinen Covid-19 PCR-testi tai (antigeeni)pikatesti tai todistus koronarokotteiden ottamisesta.

Tietoa esityksestä

 • Ikäraja: sopii kaikenikäisille
 • Kesto: noin 85 minuuttia
 • Esityspaikka: New World Stages / Stage 2, 340 West 50th Street
 • New World Stages -katsomokartta
 • Saippuakuplien takia herkistä materiaaleista tehtyjä vaatteita ei suositella. Esityksessä käytetään laser- ja strobovaloja.
 • Jokainen katsoja tarvitsee lipun. Alennetut liput, jotka on tarkoitettu sylissä istuville alle 2-vuotiaille lapsille, ovat ostettavissa teatterin lippuluukulta.
 • Rattaat tulee jättää teatterin narikkaan esityksen ajaksi, hinta 1$ per kappale.

Osta Gazillion Bubble Show -liput tästä

Haluaisitko nähdä toisen esityksen?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta The Gazillion Bubble Show -liput tästäOsta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja