Fiddler on the Roof -liput New York

Fiddler on the Roof New York -liput

Fiddler on the Roof New York -liput (Viulunsoittaja katolla) saa ostettua helpoiten netistä. Tämä musikaali esitetään jiddishin kielellä, englanniksi tekstitettynä. Se perustuu venäjänjuutalaisen Šolom Aleichemin kirjoittamaan kirjaan “Tevje, maitomies” vuodelta 1894. Musikaali on ollut Broadwayn ohjelmistossa jo kuusi kertaa ja nähdään nyt uutena jiddishinkielisenä off-Broadway-tuotantona. Ensimmäisen kerran musikaali esitettiin vuonna 1964, jolloin se voitti yhdeksän Tony-palkintoa. Vuonna 1971 tarinasta tehtiin elokuva. Vaikka et olisi koskaan aikaisemmin nähnyt esitystä, jotkut sen lauluista saattavat kuulostaa tutuilta. ‘If I Were A Rich Man’ (Rikas mies jos oisin), ‘Sunrise, Sunset’ (Nousee päivä, laskee päivä) ja ‘Matchmaker’ (Puhemies) kuullaan kaikki tässä musikaalissa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista muista Broadway-musikaaleista

Contents

Tarina viulunsoittajasta katolla

Viulunsoittaja katolla kertoo Tevjen perheestä. Juutalainen maitomies Tevje asuu vaimonsa ja viiden tyttärensä kanssa pienessä venäläiskylässä 1900-luvun alussa. Tällaisen pienen yhteisön tapojen mukaisesti Tevje haluaa naittaa tyttärensä, mutta kolme vanhinta tytärtä ovat itsepäisiä ja yksi toisensa jälkeen valitsevat puolisonsa itse. Yksikään tytärten mielitietyistä ei sovi Tevjen mielikuvaan sopivasta sulhasesta. Perinteiset arvot kokevat lopullisen kolauksen, kun tsaarin armeija häätää kaikki juutalaiset Anatevkan kylästä.

Fiddler on the Roof New York -liput - Tevje Fiddler on the Roof New York -liput - Nauravat

Kuinka ostan Fiddler on the Roof -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Fiddler on the Roof -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Osta Fiddler on the Roof -liput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 12 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Tietoa esityksestä

  • Huom: Tämä Fiddler on the Roof esitetään jiddishin kielellä, englanniksi tekstitettynä
  • Kesto: 3 tuntia
  • Esityspaikka: Stage 42, 422 West 42nd Street
  • Katso tästä Stage 42-teatterin katsomokartta

Fiddler on the Roof New York -liput - Tanssimassa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja