Empty Sky Memorial New Jerseyssa

Empty Sky Memorial New Jerseyssä

Empty Sky Memorial New Jerseyssa on virallinen muistomerkki, joka pystytettiin syyskuun 11. päivän terrori-iskuissa menehtyneiden 746:n uhrin muistoksi New Jerseyhin. Monumentti sijaitsee Hudsonjoen suulla Liberty State Parkissa Jersey Cityssa, One World Trade Centeria vastapäätä.

Contents

Empty Sky Memorialin suunnittelu

Empty Sky Memorialin suunnittelivat Jessica Jamroz ja Frederic Schwartz. Families and Survivors Memorial Committee valitsi heidän suunnitelmansa yksimielisesti yli 320 pätevän hakijan joukosta. New Jersey 9/11 Memorial -säätiö on painottanut, että muistomerkin tarkoitus on kuvastaa menehtyneiden perintöä, jotta heidän täyttämättä jääneet unelmat ja toiveet loisivat paremman tulevaisuuden yhteiskunnalle. Uhrien ainutlaatuiset ominaisuudet ja luonteenpiirteet rikastuttivat elämäämme, ja heidän tarinansa jatkuvat tämän muistomerkin kautta.

Muistomerkki koostuu kahdesta seinästä, joiden väliin jää valkoisesta graniitista tehty polku. Se on suunnattu kohti Ground Zero -nimistä aluetta, jossa kaksoistornit seisoivat ennen syyskuun 11. päivän terrori-iskuja. 746 uhrin nimet on kaiverrettu muistomerkkiin, jonka nimi tulee Bruce Springsteenin laulusta “Empty Sky” viitaten tyhjään taivaaseen, jossa tornit aikoinaan seisoivat.

Empty Sky Memorial New Jerseyssä - Näkymä sivusta Empty Sky Memorial New Jerseyssä - Skyline-näkymä

Miten Empty Sky Memorialille pääsee?

Helpoin tapa päästä Empty Sky Memorialille on ottaa lautta One World Trade Centeriltä. Jatka kunnes tulet Hudsonjoelle ja ota Liberty Landing Ferry. Yhdensuuntainen lippu maksaa 10$ ja matka kestää noin 15 minuuttia. Jää pois toisella pysäkillä, Liberty Landing Marinassa. Siitä on vain muutaman minuutin kävelymatka Empty Sky Memorialille.

Ericin vinkki: “Kun vierailet Empty Sky Memorialilla, suosittelen lounastamaan Liberty House -ravintolassa. Sieltä on upeat näkymät ja ulkoterassi on loistava. Jos suunnittelet käyväsi New Jerseyssa, Jersey Cityn keskustaan on noin 15 minuutin kävelymatka ja myös sieltä on upeat näkymät Manhattanille. Palaa takaisin Manhattanille Liberty Landing -lautan kyydissä.”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja