City Climb at Edge New Yorkissa

Osta liput nyt
City Climb at Edge New Yorkissa

City Climb at Edge New Yorkissa on todellakin huimapäille. Kiipeily Edgessä vie sinut New Yorkin korkeimmalle näköalapisteelle ja vieläpä nojailemaan reunan yli. Näe kaupunki jalkojesi juurella ja ihaile maisemia kaukaisuudessa. Valmistaudu uskomattomaan kokemukseen City Climb New Yorkissa.

Varaa City Climb at Edge -liput tästä

Contents

City Climb at Edge New Yorkissa

City Climbin aikana pääset kävelemään turvavaljaissa rakennuksen sivussa olevia portaita ylös 365 metrin korkeuteen. Hudson Yardsissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän huipulla nojaat reunan yli ja näet New Yorkin ja sitä ympäröivät osavaltiot. Voit tehdä City Climb at Edge -kokemusen joko päivällä tai illalla.

Edgen huipulla

Kun useampi henkilö on tarkastanut turvavaljaasi (minkä takia olosi on itseasiassa hyvin turvallinen), voit mennä ulos. Astutte yksi kerrallaan tasanteelle, josta voitte ensimmäistä kertaa katsoa suoraan alas reunan yli. Sillä välin yksi ohjaajista selostaa näkymiä. Sitten alkaa kiipeäminen ylös. Hudson Yardsin pilvenpiirtäjän kyljessä olevia portaita kavuten kävelette ylös “The Apex” -nimiseen kohtaan, joka sijaitsee 365 metrin korkeudessa. Muista myös pysähtyä portaiden puolivälissä katselemaan näköaloja. Huipulle päästyäsi voit nojata etu- ja takaperin reunan yli samalla, kun sinusta otetaan valokuvia ja videoita. Kun itse osallistuin City Climbiin, olin ylhäällä noin 45 minuuttia.

City Climb at Edge New Yorkissa - Turvallisuus City Climb at Edge New Yorkissa - Portaat

Turvallisuustarkastus

Tähän unohtumattomaan aktiviteettiin menee yhteensä noin kaksi tuntia. Suuri osa tästä ajasta kuluu ohjeiden antamiseen ja moniin turvatoimiin. Ensimmäisenä teet puhalluskokeen, joten et voi ottaa hermoryyppyä etukäteen. Sitten saat haalarin ja sinun on riisuttava kaikki: kellot, kaulakorut, sormukset, korvakorut jne. Tavaroita säilytetään sinulle varatussa kaapissa. Ohjeistus koskee myös puhelinta ja kameraa – mitään ei saa viedä ylös huipulle. Mutta ei huolta: ohjaaja ottaa valokuvia ja kuvaa koko kokemuksen. Jälkeenpäin saat tämän videon itsellesi ja voit ostaa halutessasi kuvat.

Ericin vinkki: “City Climb on kallis, mutta se on uskomattoman ainutlaatuinen kokemus. Seisot ulkona New Yorkin korkeimmalla näköalapaikalla ja voit katsoa alas reunan yli. Tämä on kokemus, jota et unohda koskaan. Lisäksi kaikki oli erittäin hyvin järjestetty: henkilökunta oli erittäin huolellista ja tunsin oloni turvalliseksi.”

City Climb at Edge New Yorkissa - Apex City Climb at Edge New Yorkissa - Näköalatasanne

Käytännön tietoa

City Climb -lippuun sisältyy myös pääsy Edge-näköalatasanteelle. Jos olet menossa ryhmän kanssa, mutta jotkut eivät halua osallistua kiipeilyyn, se ei haittaa! Voit ostaa tästä erilliset pääsyliput Edgeen, jotta perheesi ja/tai ystäväsi voivat nähdä sinut nojaamassa reunan yli ja tallentaa tämän ainutlaatuisen hetken.

  • Sijainti: Edgen sisäänkäynti on The Shops & Restaurants at Hudson Yards -ostoskeskuksen 4. kerroksessa (Level 4)
  • Kesto: noin 2 tuntia
  • Rajoitukset: pituus 149-204 cm, enimmäispaino 140 kg
  • Ikäraja: yli 13-vuotiaille

Varaa City Climb at Edge -liput tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja