Cats Broadway-liput

Cats Broadway-liput

Cats Broadway-liput on helppo ostaa verkkokaupasta ennen matkaasi. Suosittelisin lippujen ostamista etukäteen, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa. Upea klassikkomusikaali Cats on palannut Broadwaylle, ja sitä esitetään Neil Simon Theatressa. Cats perustuu alunperin Thomas Stearns Eliotin kirjoittamaan romaaniin ‘Old Possum’s Book of Practical Cats’, mutta se tunnetaan paremmin Andrew Lloyd Webberin musikaalina. Nauti taianomaisesta illasta ja uppoudu hetkeksi kaatopaikalla asuvan kissalauman värikkääseen elämään!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Talking Jellicle Cats

Cats-musikaali kertoo ainutlaatuisesta Jellicle Cats -kissalaumasta, jonka jäsenet osaavat puhua. Kissalauma kokoontuu yhteen kerran vuodessa juhlimaan ja ylistämään heidän ainutlaatuisia kykyjään. Old Deuteronomy on viisas laumanjohtaja (ja saattaa olla myös monien kissojen isä), joka päättää vuosittaisen juhlapäivän iltana kuka lauman jäsenistä saa roolin ‘the Heaviside Layerina’. Esityksen aikana kaikki kissat esittäytyvät, ja sinulle tulevat tutuksi muun muassa valkoinen kissa Victoria, laiska Jennyanydots, playboy Rum Tum Tugger ja tyylikäs Grizabella. Pääset todistamaan todellisen kissamaisia elkeitä, kuten kärhämiä, outoa ilveilyä ja kommelluksia.

Cats Broadway-liput - sooloCats Broadway-liput - ryhma

Miten voit ostaa Cats Broadway-liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, jonka jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. 

Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Ei kolmansia osapuolia; ostat liput suoraan palveluntarjoajalta
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex -vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 12 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: En ole nähnyt alkuperäisteosta, mutta kuulemani mukaan paljon ei ole muuttunut tässä uusintaesityksessä. Et tule pettymään, jos olet nähnyt tämän musikaalin kun olit nuorempi ja haluat kokea sen uudelleen. Ne, jotka eivät ole aiemmin nähneet musikaalia ovat varmaankin kuulleet siitä. Se on niin ikoninen, että melkein et voi ohittaa mahdollisuutta nähdä sitä New Yorkissa. Musikaalissa ei ole selvästi erottuvaa juonta, ja lauluja voi olla välillä vaikea ymmärtää, mutta et kuitenkaan mene katsomaan Cats-musikaalia sen tarinan vuoksi, vaan näkemään kissojen esiintyvän livenä lavalla! Haluatko tehdä illasta vieläkin unohtumattoman? Juhli tyylikkäästi vuokraamalla limusiini New Yorkissa ja voit ajella Broadwaylla ennen teatteriin saapumista.

Tietoa esityksestä

  • Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisälle teatteriin
  • Kesto: noin 2 tuntia
  • Esityspaikka: Neil Simon Theatre, 250 West 52nd Street
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja