Book of Mormon Broadway-liput

Book of Mormon Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Book of Mormon Broadway-liput on helppo ostaa netissä. Suosittelen ostamaan musikaaliliput ennen New Yorkin matkaa. Säästät aikaa ja rahaa. Book of Mormon on yksi Broadwayn viidestä parhaiten myyvästä show’sta.

Osta Book of Mormon -liput tästä
Eksklusiivinen: Valitse kassalla "Flex Tickets" -vaihtoehto ja peruuta tai muuta varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen esitystä!

Kaksi mormoni-lähetyssaarnaajaa

Book of Mormon kertoo tarinan kahdesta nuoresta mormoni-lähetyssaarnaajasta: ylipainoisesta Elder Arnold Cunnighamista ja komeasta Elder Kevin Pricesta. Heidät lähetetään Ugandaan käännyttämään paikallisia mormoneiksi. Pian käy kuitenkin ilmi, etteivät asiat menekään ihan toivotulla tavalla. Paikalliset ovatkin jumalan pilkkaajia, ja alueen johtaja on kaappihomo. Toisin sanoen, kaikki on hyvin erilaista kuin aurinkoisessa Floridassa, jonne lähetyssaarnaajat olivat toivoneet pääsevänsä.

Book of Mormon Broadway-liput - Paikallisten kanssa Book of Mormon Broadway-liput - Arnold ja Kevin

South Park ja Lion King?

Show on hauska, siinä kuullaan paljon kiroilua ja laulut ovat tarttuvia. Musikaalin ovat luoneet Trey Parker ja Matt Stone, duo joka on myös South Park -ohjelman takana. Vuonna 2011 musikaali sai 14 Tony Award -ehdokkuutta ja voitti niistä yhdeksän, joista yksi oli paras musikaali (Best Musical). Book of Mormonia esitetään Eugene O’Neill -teatterissa. Show ei ole herkimmille, sillä mikään ei ole pyhää – AIDS, kansanmurha, sukuelinten silpominen, köyhyys, uskonto ja jopa Lion King tulevat kaikki esille tavalla tai toisella musikaalin aikana. Book of Mormon todistaa, että lähes mille tahansa voi nauraa. Mutta mitä muuta olisitkaan odottanut South Parkin luojilta?

Book of Mormon Broadway-liput - Lähetyssaarnaajat Book of Mormon Broadway-liput - Ugandassa

Miten ostan Book of Mormon Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Book of Mormon -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä. Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta Book of Mormon -liput tästä

Ericin vinkki: Jos South Parkin huumori uppoaa sinuun, niin tulet varmasti pitämään tästä esityksestä. Tai jos ei, niin sinun kannattaa valita jokin toinen musikaali! Todella. Book of Mormon on yksi kaikkein suosituimmista musikaaleista – ja siihen on syynsä. Saatat päätyä nauramaan katketaksesi. Musikaalissa on paljon viitteitä ajankohtaiseen (amerikkalaiseen) populaarikulttuuriin, minkä ansiosta pysyt vitseissä mukana. Tämä show tarjoaa illan täynnä viihdettä!

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Todistus WHO:n hyväksymästä koronarokotussarjasta esitettävä. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee näyttää negatiivinen, 72 tunnin sisällä otettu PCR-testi tai enintään 6 tuntia vanha (antigeeni) pikatesti. Alla i ditt sällskap måste kunna visa sina ID-kort.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 17-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: Noin 2,5 tuntia
 • Esityspaikka: Eugene O’Neill Theatre, 230 West 49th Street
 • Esteettömyys: 
 • Eugene O’Neill -teatterin katsomokartta

Osta Book of Mormon -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta The Book of Mormon -liput tästä Osta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja