Auton vuokraus New Yorkissa

Osta liput nyt
Auton vuokraus New Yorkissa

Auton vuokraus New Yorkissa on loistava tapa tutustua New Yorkin osavaltioon. Auto vuokrataan yleensä JFK:n tai Newarkin lentokentällä. Itse suosittelen, että kannattaa vuokrata auto ennen kuin vierailet New Yorkissa tai kaupunkiloman jälkeen, jotta sinulla ei ole autoa kaupungissa. Liikenne Manhattanilla on erittäin vilkasta ja päivän pysäköinti pysäköintihallissa maksat helposti 50–70 dollaria. Siksi on kätevämpää käyttää julkista liikennettä kaupungissa olon aikana.

Vuokraa auto New Yorkissa tästä

Contents

Auton vuokraaminen New Yorkissa

New York City on ehdottomasti Amerikan mantereen kallein kaupunki mitä tulee auton vuokraukseen. Henkilöauto turistiluokassa maksaa noin 100$ enemmän viikolta kuin muissa kaupungeissa. Vuokraamalla auton New Yorkin ulkopuolelta voit itse asiassa säästää paljon. Silti, jopa lähiympäristön hinnat ovat noin 30% kalliimmat kuin muualla Amerikassa.

Auton vuokraus JFK:n lentokentällä

Jos haluat vuokrata auton New Yorkissa ja saavut JFK:n lentokentälle, voit noutaa vuokra-auton sen heti lennon jälkeen. JFK:n autovuokraamot sijaitsevat Federal Circle -nimisen aseman lähistöllä, jonne pääsee JFK AirTrainilla. Siellä pysähtyvät sekä Howard Beach että Jamaica-linja. AirTrain-asemalta autovuokraamoon voi joko kävellä tai hypätä vuokraamon omaan shuttle-bussiin.

Vuokraa auto New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja