Auton vuokraus New Yorkissa

Osta liput nyt
Auton vuokraus New Yorkissa

Onko suunnitelmissasi auton vuokraus New Yorkissa? Suosittelen tekemään sen joko ennen tai jälkeen New Yorkin osuutta. Manhattan on tupaten täynnä joka päivä kello 07.30-22.30 välillä ja parkkipaikan löytäminen on todella vaikeaa. Parkkihalli maksaa helposti 30-50$ koko päivältä.

Vuokraa auto New Yorkissa tästä

Auton vuokraaminen New Yorkissa

New York City on ehdottomasti Amerikan mantereen kallein kaupunki mitä tulee auton vuokraukseen. Henkilöauto turistiluokassa maksaa noin 100$ enemmän viikolta kuin muissa kaupungeissa. Vuokraamalla auton New Yorkin ulkopuolelta voit itse asiassa säästää paljon. Silti, jopa lähiympäristön hinnat ovat noin 30% kalliimmat kuin muualla Amerikassa.

Auton vuokraus JFK:n lentokentällä

Jos haluat vuokrata auton New Yorkissa ja saavut JFK:n lentokentälle, voit noutaa vuokra-auton sen heti lennon jälkeen. JFK:n autovuokraamot sijaitsevat Federal Circle -nimisen aseman lähistöllä, jonne pääsee JFK AirTrainilla. Siellä pysähtyvät sekä Howard Beach että Jamaica-linja. AirTrain-asemalta autovuokraamoon voi joko kävellä tai hypätä vuokraamon omaan shuttle-bussiin.

Vuokraa auto New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja