ARTECHOUSE New Yorkissa

Osta liput nyt
ARTECHOUSE New Yorkissa

ARTECHOUSE New Yorkissa on innovatiivinen taidetila, joka on omistettu inspiroiville ja yllätyksellisille installaatioille. Pääset tutustumaan maailmaan, jossa digitaalinen taide on keskiössä ja jossa lisätty todellisuus, virtuaalitodellisuus ja interaktiiviset näyttelyt yhdistyvät. Lopputuloksena on mukaansatempaava ja kiehtova kokemus.

Osta ARTECHOUSE -liput tästä

Nyt nähtävillä: "Aṣẹ: Afro Frequencies"

ARTECHOUSE New Yorkissa

New Yorkin ARTECHOUSE ihastuttaa kävijöitä vaihtuvilla näyttelyillään. Tila herää eloon kokonaisvaltaisilla digitaalisilla taideteoksilla ja installaatioilla, jotka venyttävät luovuuden rajoja.

ARTECHOUSE esittelee teoksia uusien taiteenlajien taiteilijoilta, joten museovieraat pääsevät tutustumaan taiteen ja teknologian eturintamaan mullistavien VR-kokemusten ja upeiden 3D-projisointien avulla. Ällistys on taattu, sillä jokainen näyttely paljastaa jotain uutta alati kehittyvässä digitaiteessa.

Olitpa sitten taideharrastaja, tekniikan ystävä tai vain utelias edelläkävijoistä, ARTECHOUSE New Yorkissa tarjoaa unohtumattoman matkan taiteen ja tekniikan rajattomiin mahdollisuuksiin.

Osta ARTECHOUSE -liput tästä

 

ARTECHOUSE New Yorkissa - Näyttely

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja