Alvin Ailey New York -liput

Osta liput nyt
Alvin Ailey New York -liput

Voit ostaa Alvin Ailey New York -liput etukäteen turvallisesti ja helposti verkkokaupasta. Modernin tanssishow’n takana on newyorkilainen Alvin Ailey American Dance Theater, joka on yksi maailman suosituimmista tanssiyrityksistä. Dance company on kuuluisa siitä, että se monipuolisessa ohjelmistossaan yhdistelee modernin tanssin tekniikoita afrikkalaisen, karibialaisen ja afroamerikkalaisen tanssikulttuurin elementteihin. Tästä tanssiryhmästä on tullut erityisen suosittu ilmaisullisen tanssityylinsä sekä huippukuntoisten tanssijoiden ansiosta.

Osta Alvin Ailey -liput New Yorkissa tästä

Contents

Alvin Ailey New York

Uraauurtavan koreografi ja tanssija Alvin Aileyn 1958 perustama Alvin Ailey American Dance Theater on kuuluisa amerikkalainen tanssiryhmä ja tunnettu modernin tanssin edistämisestä, afroamerikkalaiselle kulttuurin ilmentämisestä tanssin kautta sekä monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämisestä tanssimaailmassa. Sen kotipaikka on New York City, mutta se kiertää usein Yhdysvalloissa ja ulkomailla. New Yorkissa Alvin Ailey American Dance Theater järjestää usein erikoisvierailuja ja kausiluonteisia näytöksiä New York City Centerissä.

Ericin vinkki: “Alvin Ailey esittää useita tanssiteoksia. Jos olet New Yorkissa ja haluat nähdä esityksen, muttet välttämättä musikaalia, tämä on loistava vaihtoehto. Etenkin jos nautit modernista tanssiteatterista ja haluat nähdä lahjakkaita tanssijoita, suosittelen tätä esitystä lämpimästi.”

Miten ostaa Alvin Ailey New York -liput?

Alvin Ailey NYC -liput on helppo ostaa alla olevasta linkistä. Suosittelen hankkimaanAlvin Ailey New York City Center -liput verkosta ennen New Yorkin matkaa. Näin säästät aikaa, ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse stressata New Yorkissa lippujen saamista.

Lipun ostaminen on helppoa:
  • Klikkaa linkkiä ja valitse haluamasi päivä
  • Täytä tietosi ja maksa
  • Tarkista tilausvahvistus sähköpostistasi

Osta Alvin Ailey -liput New Yorkissa tästä

Alvin Ailey -liput New Yorkissa - Tanssia 2 Alvin Ailey -liput New Yorkissa - Tanssia 1

Tietoa esityksestä

  • Kaikki esitykset soveltuvat yli 5-vuotiaille lapsille
  • Kesto: riippuu esityksestä
  • Esityspaikka: New York City Center Theatre, 131 W 55th Street
  • Esteettömyys:

Osta Alvin Ailey -liput New Yorkissa tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen esityksen?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja