Teemaravintolat New Yorkissa

Teemaravintolat New Yorkissa

Haluatko käydä teemaravintolassa New Yorkissa? Useimmat teemaravintolat perustuvat elämyksiin ja niiden suhteen New Yorkista löytyy ehdottomasti valinnanvaraa. Vaikka teemaravintolat saattavat olla ylihintaisia ja niihin on pitkät jonot, ne ovat silti isoja vetonauloja New Yorkissa. Ravintolat perustuvat usein elokuvaan tai tiettyyn teemaan. Teemaravintolat ovat turistikohteita, joten niiden ei eivät ole paras vaihtoehto, jos haluat syödä laadukasta ruokaa. Viihdearvonsa takia niissä kannattaa kuitenkin käydä.

Ellen’s Stardust Diner

Ellen’s Stardust Diner näyttää ulkopuoleta perinteiseltä amerikkalaiselta ruokapaikalta, mutta paikka tarjoaa myös korkeatasoista viihdettä. Henkilökunta laulaa ottaessaan vastaan tilausta ja koko sen ajan, kun olet ravintolassa. Suurin osa henkilökunnasta on aloittelevia Broadway-esiintyjiä, jotka odottavat läpimurtoaan, joten esitykset ovat korkealaatuisia ja kokemus on ehdottomasti ainutlaatuinen. Ruoka ei kuitenkaan ole kovin kummoista, joten käy täällä vain show’n takia. Ellen’s Stardust Diner on hyvin suosittu ja illallisaikaan sisäänpääsyä voi joutua odottamaan pari tuntia. Jos haluat mennä silloin kun ihmisiä on vähemmän, mene aamiaiselle kello 8 aikoihin.

Bubba Gump

Kun menet sisään Bubba Gump -ravintolaan, näet kaiken mitä sinun tarvitsee tietää elokuvasta Forrest Gump. Siellä järjestetään Forrest Gumpista myös tietokilpailu ja, jos olet hyvä, voit voittaa palkinnon. Ravintola on aina täynnä, mutta henkilökunta on ripeää ja varmistaa, että saat istumapaikan ja tilauksen melko nopeasti. Ota huomioon, että täällä sinun tulee pitää katkaravuista, sillä niitä on ruokalistalla paljon. Ravintolassa käy paljon turisteja.

Teemaravintola Bubba Gump Shrimp Teemaravintolat New Yorkissa - Ellen's Stardust Diner

Hard Rock Café

Jos pidät rockista, ota suunnaksi Hard Rock Café. New Yorkin Hard Rock Café on yksi isoimmista 708 asiakaspaikallaan. Baari on täynnä rock-legendojen tavaroita, kuten the Beatlesilta, Nirvanalta, the Ramonesilta ja niin edelleen. Tälle Hard Rock Cafélle erityistä on se, että täällä on tavaroita myös rock-legendoilta, joilla on siteitä New Yorkiin. Kuten esimerkiksi John Lennonilta. HRC:n henkilökunta kokoontuu pari kertaa päivässä tanssimaan YMCA-kappaleen tahtiin ja pyytää usein asiakkaita mukaan tanssiin.

Vinkki: Muista maistaa tyypillistä jälkiruokaa, apple cobbleria. Et tule katumaan.

Voit myös varata 2 tai 3 ruokalajin illallisen eri teemoilla kuten Blue Grass, Jazz, Hip Hop tai Rhythm and Blues. Kaikkiin menuihin sisältyy alkoholiton juoma ja jälkiruoka. Lapsille on Lil’ Rocker -menu.

Varaa 2 tai 3 ruokalajin menu Hard Rock Cafessa tästä

Teemaravintola Hard Rock Cafe New York Teemaravintola Hard Rock Cafe New York

Jekyll & Hyde Club

Jekyll & Hyde, eikö se saakin ajattelemaan kauhutarinoita? Onko sinulla teräshermot? Oletko varma, ettet pelästy helposti? Testaa tämä kummitusravintola Jekyll & Hyde Clubissa. Kartano on täynnä näyttelijöitä, jotka yrittävät säikäyttää sinut. Koristeet ovat, kuten odotettavissa, kauhuteeman mukaiset. Ruoka täällä on hintavaa, mutta viihde on taatusti sen arvoista. Varausta ei tarvitse tehdä.

Trinity Place

Lähde drinkeille tai illalliselle Trinity Place -ravintolaan Downtown Manhattanilla ja voit sanoa, että olet käynyt aidossa pankkiholvissa! Tätä Financial Districtillä, 9/11-muistomerkin lähellä sijaitsevaa ravintolaa pidettiin vuonna 1904 maailman suurimpana ja turvallisimpana pankkiholvina. Nykyään tila on muutettu tunnelmalliseksi ravintolaksi, jossa voit nauttia brunssia, lounasta, illallista tai vain cocktailin baarin luona. Sijaintinsa ansiosta se on alueella työskentelevien pankkiirien suosiossa. Perheet eivät käy juurikaan ravintolassa. Jos haluat käydä täällä lasten kanssa, paras hetki siihen on lounas.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja