Supersankarit-kierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Supersankarit-kierros New Yorkissa

Supersankarit-kierros New Yorkissa on hieno erityisesti kaikille Marvel- and DC-sarjakuvien faneille. Tämä 2.5 tuntia bussikierros käy yli 40 kuvauspaikalla, jotka tunnistat suosikkielokuvista ja -sarjoista, kuten Spider-Man, The Avengers, Iron Fist ja Yön ritarin paluu. Kierroksen opas kertoo aivan kaiken reitin varrella olevista paikoista, samalla kun bussissa näytetään niillä kuvattuja elokuvakohtauksia.

Varaa Supersankarit-kierros New Yorkissa tästä

Jos kierros ei ole varattavissa haluamanasi päivänä, varaa tämä Supersankarit-kävelykierros New Yorkissa

Contents

Supersankarit Midtown Manhattanilla

Supersankarit-kierros New Yorkissa alkaa sarjakuvakaupasta Midtown Manhattanilla. Ole ajoissa paikalla, jotta varmasti ehdit kiertää kaupan läpi. Bussissa sinut toivottaa tervetulleeksi opas, joka on yleensä pukeutunut kierroksen tyyliin sopivasti (oma oppaani oli pukeutunut Superman-viittaan ja kantoi Thorin vasaraa). Seikkailu alkaa heti Times Squarella, jossa muun muassa Spider-Man taisteli Electroa vastaan ja pelasti Mary Jane Watsonin. Bussi kulkee sitten Public Libraryn ja Grand Central Terminalin kautta ensimmäiselle pysähdyspaikalle: The Daily News Building. Tunnistat rakennuksen ehkä Superman-elokuvan Daily Planetina. Täältä näet myös Chrysler Buildingin, paikan jossa Hopeasurffari pakeni elokuvassa Fantastic Four: Hopeasurffari. Bussi jatkaa sitten Park Avenuelle, jossa Battle of New York tapahtui The Avengers -elokuvassa.

Supersankarit-kierros New Yorkissa - Sarjakuvakauppa Supersankarit-kierros New Yorkissa - Times Square

Flatiron District ja Vapaudenpatsas

Seuraava pysähdys on Flatiron Buildingillä. Tässä merkittävässä rakennuksessa oli Spider-Man – Hämäkkimies -elokuvan Daily Buglen toimitus. Sitten kierros suuntaa Lower East Sideen ja Chinatowniin, jossa Danny Rand taisteli hengestään Iron Fistissä, minkä jälkeen bussi suunnistaa Financial Districtille. Täällä ohitatte lukuisia paikkoja, muun muassa Batmanin ja Banen viimeisen taistelun kuvauspaikan elokuvassa Yön ritarin paluu. Kierros päättyy Battery Parkiin, jossa voit ottaa kuvia Vapaudenpatsaasta (sama näkymä löytyy myös elokuvista X-Men ja Superman). Battery Parkin läheltä voit myös nousta ilmaiseen Staten Island Ferryyn, jota Spider-Man yritti pitää koossa elokuvassa Spider-Man: Homecoming.

Ericin vinkki: “Haluatko jotain syötävää tai juotavaa tämän kierroksen aikana? Parasta ottaa omat eväät mukaan. Vaikka kierroksen aikana on useita pysähdyspaikkoja, opas kertoo näistä paikoista niin mielenkiintoisia faktoja, että olisi sääli jos jokin näistä menisi sinulta ohi.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: noin 2.5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Times Square, Midtown Manhattan
  • Lähtöaika: klo 13.00
  • Päätöspaikka: Battery Park, Downtown Manhattan

Varaa Supersankarit-kierros New Yorkissa tästä

Supersankarit-kierros New Yorkissa Supersankarit-kierros New Yorkissa - Flatiron Building

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja