Pod Hotel 39 New Yorkissa

Pod Hotel 39 New York

Pod Hotel 39 New Yorkissa on moderni ja edullinen hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla Manhattanilla. Heidän filosofiansa on hyvin yksinkertainen: “out with the excessive and the unnecessary” ja he tarjoavat juuri sitä – pieniä, mutta tyylikkäitä huoneita, joissa on ainoastaan kaikki tarpeellinen ja erittäin edulliseen hintaan. Hotellin tunnelma on hauska ja varsinkin jos matkustat yksin, on tämä hyvä valinta.

Varaa tästä Pod Hotel 39 Hotels.com-sivuston kautta

Varaa tästä Pod Hotel 39 Booking.com-sivuston kautta

Contents

Huoneet

Pod Hotel 39 tarjoaa 6 erilaista huonetyyppiä, joista voit valita tarpeidesi mukaan. Totta on, että huoneet ovat aika pieniä, mutta niiden sisustus antaa paljon anteeksi. Kaikki huoneet ovat valoisia ja niissä on kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Huoneessa on mediakeskus, jossa voit katsoa elokuvan taulu-tv:ltä, kontrolloida valaistusta ja ilmastointia sekä tietenkin jakaa matkasi virtuaalisesti ystäviesi kesken käyttämällä nopeaa wifi-verkkoa.

Pod Hotel 39 New York - Bunk Pod Pod Hotel 39 New York - Single Pod

Palvelut

Pod Hotel 39 kompensoi huoneiden kokoa suurilla julkisilla tiloilla. Playroom & Bar alue sopii erinomaisesti rentoutumiseen. Voit nauttia hiukopalaa, haastaa hotellivieraan pelaamana ping pongia, lämmitellä takan edessä tai pelata peliä kavereitesi kanssa. Heillä on myös kaksi yksityishuonetta, joissa voit seurata lempijoukkueesi matsia. Ja mikä parasta: hotellista löytyy hieno kattoterassi, jossa on lounge. Pod 39 sijaitsee vanhan renesanssi-ajan rakennuksessa ja ulkopuolta ei ole muutettu, joten kattoterassi näyttää melkeinpä taianomaiselta antiikinaikaisine kaarineen ja pylväineen. Näkymä on upea Murray Hillsiin päin ja voit nauttia auringonlaskusta cocktail kädessä.

Pod Hotel 39 New York - Salvation Taco Pod Hotel 39 New York - kattoterassibaari

Sijainti

Pod Hotel 39 sijainti on erinomainen aivan kaupungin sydämessä. Murray Hill on vain 20 minuutin päässä Times Squarelta tai Empire State Building ja Grand Central -terminaali ovat aivan nurkan takana ja Bryant Park vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Alue on täynnä kauppoja, taidegallerioita ja kivoja ravintoloita. Voit myös syödä ja käydä drinkillä hotellin Freehold Rooftop -kattoterassilla, mutta jos haluat maukkaan hampurilaisen, Shake Shack on aivan vieressä.

Ericin vinkki: “Pod Hotel 39 on moderni hotelli, jossa tunnelma on kiva ja hinnat budjettiin sopivat. Yleisissä tiloissa on helppo tavata ihmisiä, joten jos olet yksin liikenteessä on tämä kiva vaihtoehto. Jos hotelli on täynnä, katso onko Pod Hotel 51 tilaa.”

Varaa tästä huone Pod Hotel 39 -hotelliin Hotels.com-sivuston kautta

Varaa tästä huone Pod Hotel 39 -hotelliin Booking.com-sivuston kautta

Pod Hotel 39 New York - Queen Pod Pod Hotel 39 New York - Full Pod

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja