Pod 51 Hotel New Yorkissa

Pod Hotel 51 New Yorkissa

Pod Hotel 51 on tyylikäs ja edullinen hotelli ja sijaitsee hyvällä paikalla. Se on loistava valinta niin yksin matkustaville kuin pariskunnille tai ystäville, jotka haluavat tyylikkään, mutta edullisen yösijan. Motto on “sleep tight, stay happy” kertoo kaiken hotellin filosofiasta. Pod Hotel 51 tarjoaa mielenkiintoisia ja yllättäviä yksityiskohtia ja sisustusta, kaikki budjetin mitoissa.

Varaa tästä Pod Hotel 51 Hotels.com-sivuston kautta

Varaa tästä Pod Hotel 51 Booking.com-sivuston kautta

Contents

Pod Hotel 51 huoneet

Pod Hotel 51 valoisissa huoneissa on kaikki tarpeellinen ja pari mukavaa ekstraa. Huoneita on kuusi erilaista ja melkein kaikissa on yksityinen kylpyhuone. On totta, että tilaa ei ole liialti, mutta huoneet on suunniteltu niin fiksusti, ettei tilaa tunne kaipaavansa. Huoneen valaistusta ja lämpötilaa voi säädellä ja kaikissa sängyissä on oma taulu-tv. IPod-telakassa voi soittaa lempimusaa ja ilmaisen wifi-verkon avulla pysyy ajan tasalla.

Pod Hotel 51 New Yorkissa - Queen Pod Pod Hotel 51 New Yorkissa - Single Pod

Pod Hotel 51 palvelut

Pod Hotel 51 tarjoaa myös yhteisiä tiloja, joka kompensoi itse hotellihuoneiden pientä kokoa. Syö aamiainen POD Caféssa ennen kuin lähdet kiertämään kaupunkia. Tai haukkaa jotain puutarhassa pitkän päivän päätteeksi. Ja mikään ei voita kattoterassibaaria, jossa voit syödä tai juoda jotain samalla kun nautit upeista maisemista. Jos vierailet talvella voit seurustella Clinton Hallissa, jossa tarjoillaan uniikkeja pienpanimo-oluita ja hampurilaisia.

Pod Hotel 51 New Yorkissa - kattoterassibaari Pod Hotel 51 New Yorkissa - Cafe

Sijainti

Yksi Pod Hotel 51:n parhaista puolista on ehdottomasti sen sijainti. Se sijaitsee Midtown Eastissa, vain 20 minuuttia Times Squarelta ja Broadway-teattereista. Grand Central Terminal on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä ja metrolinjat E, M ja 6 pysähtyvät hyvin lähelle. Hotellin lähellä on paljon kivoja kauppoja ja ravintoloita.

Ericin vinkki: “Hotelli sopii erinomaisesti yksin matkustaville. Täällä on todella helppo tutustua muihin hotellin vieraisiin, henkilökunta on ystävällistä ja hinta-laatusuhde on sopiva. Jos se on täynnä, katso onko Pod Hotel 39 tilaa.”

Varaa tästä huone Pod Hotel 51 -hotelliin Hotels.com-sivuston kautta

Varaa tästä huone Pod Hotel 51 -hotelliin Booking.com-sivuston kautta

Pod Hotel 51 New Yorkissa - Full Pod Pod Hotel 51 New Yorkissa - Bunk Pod

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja