Paras pihviravintola New Yorkissa

Paras pihviravintola New Yorkissa

Paras pihviravintola New Yorkissa on monien mukaan Peter Luger, mutta myös monissa muissa ravintoloissa voi syödä hyvän pihvin. Sekä suhteellisen edullisen pihvin tunnetussa ketjuravintolassa että laadukasta lihaa ylellisessä pihvipaikassa. Romanttisella illallisella ota suunnaksi hienostunut steakhouse tai lähde autenttiseen ravintolaan, jossa on menneen ajan tunnelmaa. Muista miettiä etukäteen, minkälaisen pihvin haluat syödä! Alta löytyvät mielestäni New Yorkin parhaat pihviravintolat.

 1. Peter Luger Brooklynissa

  Peter Luger on steakhouse New Yorkissa isolla S:llä ja se tunnetaan kaupungin parhaasta pihvistä. Brooklynissa sijaitseva ravintola on koristeeton ja hieman “karu” ja sen henkilökunta on enimmäkseen paikallisia äijiä. Pihvit ovat kalliita mutta erinomaisia. Ravintola ei siis ole saanut Michelin-tähteään syyttä suotta.

  Paras pihviravintola New Yorkissa - Peter Luger Paras pihviravintola New Yorkissa - Peter Lugerin pihvi

 2. STK Steakhouse

  STK Steakhouse is a must-go for both the dishes and a drink on the rooftop. STK stands for “steak”, with which the restaurant immediately makes it clear which dish it specialises in. There are different types and sizes of steaks on the menu. Go for the Mac & Cheese as a side dish, this one is also not to be missed. DJ performances regularly take place here on weekends, adding an extra twist to your dinner.

  Paras pihviravintola New Yorkissa - STK Paras pihviravintola New Yorkissa - STK:n pihvi

 3. Strip House

  Jos haluat pihvin lisäksi cocktaileja, kannattaa mennä Strip Houseen. Ravintoloita on New Yorkissa useampi ja drinkkilista on yhtä hyvä kuin ruokalista. Strip Housessa voit kokea millaista on hienostunut illanvietto New Yorkissa!

  Ericin vinkki: Illallinen STK- ja Strip House -ravintoloissa on erityinen siitäkin syystä, että nämä ovat myös illanviettopaikkoja. Käy syömässä mieluiten perjantai- tai lauantai-iltana, jolloin tunnelma on paras mahdollinen. Pihvi on joka ilta yhtä kallista, mutta mitä kokemukseen tulee, viikonloppuisin saat paljon enemmän vastinetta rahoille.
 4. Wolfgang’s Steakhouse

  Park Avenuelta, Vanderbilt-hotellin entisestä ruokasalista löytyy Wolfgang’s Steakhouse. Katto on holvattu ja laatoitettu, joten ravintolassa kannattaa syödä jo ihan pelkästään sisustuksen vuoksi. Ruokalistan herkullisista pihveistä puhumattakaan! Wolfgang on ollut olemassa jo neljän vuosikymmenen ajan eli he todella tietävät, kuinka tarjoilla täydellinen pihvi.

  Paras pihviravintola New Yorkissa - Wolfgang's Steakhouse

 5. Smith and Wollensky

  Jos haluat nauttia hyvän pihvin mieleenpainuvassa ravintolassa, lähde Smith and Wollenskyyn. Annos maksaa helposti 50-70$, mutta saat ehdottomasti vastinetta rahoillesi! Smith and Wollensky tarjoilee mahtavaa kuivakypsytettyä pihviä ja Midtown Eastissa sijaitsevassa paikassa on mukava tunnelma ja menneen ajan havinaa.
  Paras pihviravintola New Yorkissa - Smith and Wollensky

 6. Ketjuravintolat

  Ovatko edellä mainitut vaihtoehdot mielestäsi vähän liian fiinejä tai tyyriitä? Voit mennä New Yorkissa pihville myös ketjuravintolassa. Esimerkiksi Applebee’s ja TGI Fridays tarjoavat hyviä pihvejä ja niitä löytyy Manhattanilta monesta paikasta (erityisesti Midtownista).

Erityyppisiä pihvejä New Yorkissa

Ennen kuin lähdet pihviravintolaan, kannattaa tietenkin miettiä minkälaisen pihvin haluaa tilata, sillä valittavissa on erityyppisiä lihoja ja niiden valmistustapoja. Tässä tärkeimmät erot:

 • Rare, medium ja well-done: raaka, puolikypsä, kypsäksi paistettu
 • T-bone steak: T-luupihvi, pihvi jossa t-kirjaimen muotoinen luu ja rasvareuna
 • Prime cut: ensiluokkainen pihvi, jonka pinnassa näkyy kaunis marmorointi
 • New York cut: potka joka on leikattu kylkiluun yltä
 • Sirloin: ulkofilee
 • Tenderloin: sisäfilee

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja