Hääkuvaaja New Yorkissa

Hääkuvaaja New Yorkissa

Hääkuvaaja New Yorkissa on ehdoton, jos menette naimisiin Isossa Omenassa! Haluat totta kai konkreettisen muiston tärkeästä päivästäsi. Ei ole kuitenkaan helppoa löytää kohtuullisen hintaista hääkuvaajaa New Yorkista. Saat ehkä parhaat kuvat ammattikuvaajan avulla, mutta tämä on hyvin kallista. Onneksi olen löytänyt hyvän vaihtoehdon! Jonkun joka on asunut New York yli 25 vuotta ja tuntee kaupungin valokuvauksellisimmat paikat. Hän ottaa valokuvia hääpareista edulliseen hintaan.

Varaa hääkuvaaja New Yorkissa tästä

Contents

Hääkuvaaja New Yorkissa

Mirjamin kanssa on varmasti luvassa hauska valokuvaussessio. Hän ei ole ammatti(hää)kuvaaja, mutta tunnen hänet henkilökohtaisesti ja saatte upean muiston hääpäivästänne vain murto-osan hintaan verrattuna viralliseen valokuvaajaan. Haluatteko mennä naimisiin New Yorkissa ja muistaa sen hauskalla tapaa, ilman että maksatte siitä hampaat irvessä? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti varata Mirjam kuvaajaksenne! Mirjam suunnittelee yhteistyössä kanssanne mikä paikka tai paikat sopivat hääkuvienne ottoon. Tämä voi olla itse vihkitilaisuus tai valokuvaussessio New Yorkissa, yhdessä tai useammassa paikassa. Saatte tämän jälkeen kaikki päivän aikana otetut valokuvat sähköisesti, ilman suurempia editointeja. Mirjam voi jopa tarpeen vaatiessa toimia todistajana.

Hääkuvaaja New Yorkissa - Central Park Hääkuvaaja New Yorkissa - Brooklyn

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat 48 tunnin kuluessa sähköpostiisi vahvistuksen Mirjamilta. Aika ja paikka sovitaan erikseen kuvaajan kanssa ja vahvistetaan myöhemmin.

  • Kesto: 4 tuntia
  • Paikka: sopimuksen mukaan
  • Hinta: Kiinteä hinta 350€ neljästä tunnista. Tippi ei sisälly hintaan. Tavanomainen juomaraha on 18-20% kierroksen hinnasta.
  • Kuvaus uusimmalla iPhonella
Varaa hääkuvaaja New Yorkissa tästä

Hääkuvaaja New Yorkissa - Brooklynin silta Hääkuvaaja New Yorkissa - Katukuva

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja