Couture Fashion Week New Yorkissa

New Yorkin Couture Fashion Week

Couture Fashion Week järjestetään joka kevät ja syksy kaikissa muodin pääkaupungeissa ja yksi näistä tapahtumista on tietysti myös Couture Fashion Week New Yorkissa. Syyskuun ja helmikuun alussa sinullakin on tilaisuus osallistua tähän eksklusiiviseen muotiviikkoon. Näe kaikki upeat, maailmankuulujen huippusuunnittelijoiden luomukset eturivistä. Tänne tulevat kaikki tunnetut julkkikset ja sinulla on mahdollisuus liittyä heidän joukkoonsa.

4W43 Building

New Yorkin Couture Fashion Week järjestetään Manhattanilla 4W43 Buildingissa. Jos olet todellinen fashionista ja muodin rakastaja, haluat tietenkin nähdä sekä tunnettujen että uusien suunnittelijoiden mallistot ensimmäisten joukossa. Nauti muodikkaasta ilmapiiristä, ota upeita valokuvia ja näe ennen muita mikä on tulevan kauden muoti. Kaikissa eksklusiivisissa muotinäytöksissä kuullaan tasokasta musiikkia. Joten istu alas nauttimaan ja inspiroidu tekemään ostoksia New Yorkissa. Laura Williams, Marco Marcu, Mireille Dagher, Isabel Zapardiez, Avril Lemieux ja Nedret Taciroglu ovat muutamia nimiä, jotka voivat vilahtaa näytöksissä.

Couture Fashion Week -liput

Lippujen ostaminen Couture Fashion Weekille New Yorkissa on helppoa. Olet tervetullut 43rd Streetin ja Fifth Avenuen kulmauksessa sijaitsevaan 4W43 Buildingiin alkuiltapäivästä. Älä ole myöhässä vaan saavu paikalle 20 minuuttia ennen jolloin istumapaikat jaetaan. Kun saavut ajoissa ehdit ihailla upeita muotiluomuksia ennen näytöksen alkua. Myös vieraiden oletetaan pukeutuvan parhaimpiinsa, joten dress to impress!

Tapahtuma järjestetään syyskuussa ja helmikuussa.

Varaa Couture Fashion Week -liput tästä

Couture Fashion Week NYC - Andres Aquino Couture Fashion Week New Yorkissa - Laureluxe

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja