Chinatown ja Little Italy -ruokakierros

Osta liput nyt
Chinatown ja Little Italy -ruokakierros

Chinatown ja Little Italy -ruokakierros on kävellen tehtävä kierros Manhattanilla. Tämän kävelykierroksen aikana tutustut kahteen kaupunginosaan ja pääset maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten italialaisia cannoleja ja mozzarellaa, kiinalaisia dumplingseja ja dim sumia sekä monia muita paikallisia erikoisuuksia. Opas näyttää sinulle paikat, missä paikalliset italialaiset ja kiinalaiset newyorkilaiset tekevät ruokaostoksensa. Aloita tämä kierros tyhjällä vatsalla ja nauti maukkaasta ruoasta.

Varaa Chinatown ja Little Italy -ruokakierros tästä

Contents

Ruokakierros Little Italyssa

Tapaat oppaan Little Italyssa Ferrera Bakery and Cafe:ssa, joka on tunnettu cannoleistaan ja muista italialaisista leivoksistaan. Istu alas ja rentoudu kahvilassa samalla kun opas kertoo sinulle kaupunginosan historiasta ja ruokakulttuurista. Sinulla on myös mahdollisuus maistaa maailmankuuluja cannoleja, jotka ovat pitkulanmuotoisia ricottatäytteisiä leivoksia. Hauska fakta: tiesitkö, että leipureilla oli ennen tapana käyttää luudanvartta näiden leivosten muotoiluun?

Mitä olisikaan ruokakierros italialaisessa kaupunginosassa ilman juustoa? Alkuesittelyn jälkeen Ferrera Bakeryssä opas vie sinut New Yorkin vanhimpaan juustokauppaan, jossa pääset maistelemaan aitoa italialaista mozzarellaa. Sen jälkeen suuntaat naapuriliikkeisiin, joissa maistelet useita pasta-annoksia kotitekoisella kastikkeella. Pääset myös näkemään myymälän takaosassa olevassa keittiössä miten nämä pastat ja kastikkeet on tehty. Sen jälkeen kävelet Di Palo’s Fine Foodsiin, yhteen lempipaikoistani! Jos haluat vierailla tässä myymälässä omin päin, sinun tulee ottaa vuoronumero ja odottaa vuoroasi. Työntekijät kohtelevat sinua kuin olisit perheenjäsen. Di Palo’sissa saat maistella juustoa ja oliiveja.

Chinatown ja Little Italy -ruokakierros - Italialaisia juustoja Chinatown ja Little Italy -ruokakierros - Maistiaisia

Dumplingseja Chinatownissa

On aika jättää Little Italy taakse ja suunnata Chinatowniin. Huomaat eron välittömästi, ja kuulet kiinalaisten puhuvan kovaan ääneen matkapuhelimiinsa. Ensimmäinen pysähdys on dim sum -ravintolassa, missä herkuttelet dim sum -maistiaisilla paikallisten keskellä, jotka ovat syömässä lounasta. Tämä on myös hyvä paikka pikaiselle vessatauolle. Jatkat sen jälkeen matkaa paikkaan, joka myy dumplingseja ja jossa pääset maistamaan tätä kiinalaista erikoisuutta. Kävelymatkan aikana tähän paikkaan opas kertoo sinulle kaiken tämän kaupunginosan järkyttävästä historiasta. Jos mielesi tekee lisää dumplingseja kierroksen jälkeen, on hyvä tietää että tämä paikka myy dumplingseja edulliseen hintaan. Kierroksen päätteeksi opas jakaa kaikille makeita riisipyöryköitä seesamitäytteellä, jotka hän osti viimeisimmästä paikasta missä vierailit.

Ericin vinkki: “Tämän kierroksen aikana tulet syömään paljon! Varmista siksi, että syöt etukäteen vain kevyen aamiaisen. Sinulla ei ole aikaa tehdä ostoksia kierroksen aikana, mutta sen päätyttyä voit toki palata takaisin lempimyymälöihisi ja -ravintoloihisi. Kierroksen lopuksi opas antaa sinulle kartan, johon on merkitty kaikki vierailemasi paikat, joten löydät niihin helposti myös omin päin.”

Chinatown ja Little Italy -ruokakierros - Ravintola Chinatown ja Little Italy -ruokakierros - Dim Sum

Käytännön tietoa

Maksettuasi liput saat sähköpostiisi kupongin (voucher), joka tulostetaan ja toimii lippunasi.

Huomio: Tehdessäni tämän kierroksen vierailimme yllämainituissa ravintoloissa ja myymälöissä. Jokainen kierros on kuitenkin erilainen, ja saatat vierailla eri paikoissa kuin minä kävin.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Little Italy
  • 
Lähtöaika: kello 10.30
  • Päätöspaikka: Chinatown (lähellä Little Italya)

Varaa Chinatown and Little Italy -ruokakierros tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja