Brooklynin olut- ja panimokierros

Osta liput nyt
Brooklynin panimo- ja olutkierros

Brooklynin olut- ja panimokierros on erittäin osuva vaihtoehto oluen ystäville, jotka haluavat oppia lisää New Yorkin paikallisista oluista ja pienpanimoiden tuotteista. Ammattitaitoinen opas vie sinut New Yorkin olutmaailman hotspotteihin sekä kertoo sinulle näiden panimoiden historiasta ja tuotteista. Ja tietenkin pääset myös itse maistelemaan paikallisia oluita!

Varaa Brooklynin olut- ja panimokierros tästä

Neljä panimoa New Yorkissa

Kierros alkaa Flatiron Districtillä sijaitsevasta Birreria Brewerysta, joka on yksi harvoista Manhattanilla sijaitsevista panimoista. Maisteltuasi heidän oluitaan, jatkat matkaasi seuraavaan – ja samalla kierroksen tunnetuimpaan – kohteeseen: the Brooklyn Breweryyn Williamsburgissa. The Brooklyn Breweryn oluet, kuten Brooklyn Lager, ovat todella suosittuja New Yorkissa, mutta valloittavat nopeasti myös muuta maailmaa. Heidän oluidensa maistelu on ehdottomasti must tämän panimokierroksen aikana.

Seuraava pysähdys on Spuyten Duyvil, joka sijaitsee myös Brooklynissa. Tämä on panimon sijaan baari, ja sitä pidetäänkin yhtenä New Yorkin parhaista olutbaareista. Voit tilata useita pienpanimo-oluita sekä herkullisia juusto- ja lihasnackseja. Sen jälkeen jatkat kierroksen viimeiseen kohteeseen. Ilahdut varmaankin tiedosta, että kuljetus eri kohteiden välillä sisältyy hintaan. Viimeinen pysäkki on Astoriassa, Queensissä, sijatseva SingleCut Beersmiths. Siellä maistelet viimeiset oluet. Kierroksen päätteeksi opas saattaa sinut takaisin Manhattanille, jossa voi valita päätepisteesi eri paikkojen väliltä.

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 4,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Birreria Brewery, Flatiron District Manhattanilla
  • Lähtöaika: lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11.30

Varaa Brooklynin olut- ja panimokierros tästä

Brooklynin panimo- ja olutkierros - Birreria Brooklynin panimo- ja olutkierros - Brooklyn Brewery

Opastettu kävely- ja oluenmaistelukierros

Tuntuuko yllä oleva kierros mielestäsi hieman liian kalliilta? Siinä tapauksessa kannattaa valita tämä edullisempi vaihtoehto. Lähdet kierrokselle Brooklynin baareihin sekä yhteen panimoon, jossa pääset maistamaan paikallista olutta. Tämän lisäksi opas vie teidät kierrokselle ympäröivään Williamsburgin kaupunginosaan. Pääset tutustumaan alueeseen ja nautit pizzalounaan.

Varaa Panimokierros ja maistelu tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja