Brooklynin olut- ja panimokierros

Osta liput nyt
Brooklynin panimo- ja olutkierros

Brooklynin olut- ja panimokierros on erittäin osuva vaihtoehto oluen ystäville, jotka haluavat oppia lisää New Yorkin paikallisista oluista ja pienpanimoiden tuotteista. Ammattitaitoinen opas vie sinut New Yorkin olutmaailman hotspotteihin sekä kertoo sinulle näiden panimoiden historiasta ja tuotteista. Ja tietenkin pääset myös itse maistelemaan paikallisia oluita!

Varaa Brooklynin olut- ja panimokierros tästä

Contents

Brooklyn Brewery olut- ja panimokierros

Opastettu olutkierros alkaa Wild East Brewing Companysta, joka sijaitsee keskellä Brooklynia. Panimo valmistaa oluensa käyttäen sekä perinteisiä menetelmiä että moderneja innovaatioita, ja tuloksena on erilaisia klassisia ja edistyksellisiä oluita. Täällä voit maistella yhtä heidän hazy IPA:sta, barrel-aged-olutta tai farmhouse alea.

Panimovierailun jälkeen suuntaatte kohti Brooklynin Sunset Parkia, jossa vierailette Five Boroughs Brewing -panimossa. Kuten nimikin kertoo, oluenvalmistajat tulevat New Yorkin viideltä hallintoalueelta tarkoituksenaan luoda oluita, jotka yhdistävät. Sen lisäksi, että pääset maistamaan heidän IPA:ta, Pilsneriä tai Hoppy Lageria, pääset myös kurkistamaan heidän laatulabraansa.

Kierroksen viimeinen pysähdyspaikka on Big aLICe Barrel Room (ei, se ei ole kirjoitusvirhe). Kyseessä on New Yorkin osavaltion virallinen maatilapanimo, mikä tarkoittaa, että he työskentelevät yksinomaan osavaltion maanviljelijöiden kanssa luodakseen aidosti paikallisia oluita. Kokeile yhtä heidän palkituista soureista, stouteista tai lagereista.

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 3,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Wild East Brewing Company Brooklynissa

Varaa Brooklynin olut- ja panimokierros tästä

Brooklynin olut- ja panimokierros - Olutpaikka Brooklynin olut- ja panimokierros - Paikallispanimo

Brooklynin pubikierros

Tuntuuko yllä oleva kierros mielestäsi hieman liian kalliilta? Siinä tapauksessa kannattaa valita tämä edullisempi vaihtoehto. Lähdet kierrokselle Brooklynin baareihin ja klubeihin. Tämän lisäksi opas vie teidät kierrokselle ympäröivään Williamsburgin kaupunginosaan. Pääset tutustumaan alueeseen ja viettämään hauskan illan.

Varaa Brooklynin pubikierros tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja