9/11 Memorial ja Financial District -kierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Financial Distrcit -kierros New Yorkissa

Opastettu 9/11 Memorial ja Financial District -kierros New Yorkissa on opettavainen kokemus. Sen aikana kuullaan vuoden 2001 syyskuun 11. terroriteoista. Lisäksi New Yorkin Financial Districtin historia tulee tutuksi ja opit kuinka tämä alue on muokannut New Yorkia sekä Yhdysvaltoja. Kierroksen ammattiopas on myös kokenut syyskuun 11. terroriteot ja kertoo kierroksella omista kokemuksistaan samalla kun tutustutte entisen Wold Trade Centerin alueeseen.

Varaa 9/11 Memorial ja Financial District -kierros tästä

Tutustu Lower Manhattaniin ja Financial Districtiin

Sekä aamun että iltapäivän opastettu kierros starttaa Saint Paulin kappelilta, joka sijaitsee Fulton ja Vesey Streetin välissä.  Kierros alkaa tutustumalla St. Paulin kappeliin ja jatkuu kohti Ground Zero’ta. Kierroksen ryhmäkoot pidetään pieninä, joten liput kannattaa aina ostaa etukäteen täältä. Saavu paikalle vähintään 10 minuuttia ennen lähtöä, sillä kierros lähtee liikkeelle aikataulussa. Kumpaankin kierrokseen on mahdollista lisätä myös sisäänpääsy 9/11-museoon. Valitse siinä tapauksessa kierros+museo, kun varaat. Tämä on tärkeää, sillä museokäyntiä ei voi lisätä kierrokseen jälkikäteen.

911 Memorial and Financial District Tour in New York One World Observatory Financial Distrcit -kierros New Yorkissa - 911 Memorial muistomerkki

9/11:n koskettavat tarinat ja St. Paul’s Chapel

Jokainen muistaa missä oli kuullessaan uutiset syyskuun 11. terroriteoista. Opas kertoo oman tarinansa ja miten iskut ja niiden jälkeinen aika ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä. St. Paulin kappelissa on koskettava näyttely, joka kertoo kuinka kirkko antoi suojaa ja turvaa pelastustyöntekijöille. Jos olet valinnut opastetun kierroksen, johon sisältyy sisäänpääsy 9/11-museoon, kertoo opas kierroksen päätteeksi yleiskatsauksen museon kokoelmasta. Voit tämän jälkeen tutustua museoon omin päin.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 1,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: St. Paul’s Chapel
  • Lähtöaika: päivittäin kello 9.30, 10.30 ja 14.00

Osta liput 9/11 Memorial ja Financial District -kierrokselle tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja