9/11 Memorial ja Financial District -kierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Financial Distrcit -kierros New Yorkissa

Opastettu 9/11 Memorial ja Financial District -kierros New Yorkissa on opettavainen kokemus. Sen aikana kuullaan vuoden 2001 syyskuun 11. terroriteoista. Lisäksi New Yorkin Financial Districtin historia tulee tutuksi ja opit kuinka tämä alue on muokannut New Yorkia sekä Yhdysvaltoja. Kierroksen opas kertoo kaikenlaista milenkiintoista tietoa samalla kun tutustutte entisen Wold Trade Centerin alueeseen.

Varaa opastettu 9/11 Memorial ja Financial District -kierros tästä

Contents

Lower Manhattan ja Financial District

Kierros alkaa New Yorkin pörssin (New York Stock Exchange) vierestä. Opas vie teidät tutustumaan Financial Districtiin, jossa käytte Wall Streetillä ja Wall Streetin härän luona. Ennen Trinity Churchissa vierailua saat tietää lisää alueen merkittävistä rakennuksista ja niiden historiasta.

9/11 Memorial ja Financial District -kierros New Yorkissa - One World Observatory 9/11 Memorial ja Financial District -kierros New Yorkissa - 9/11 Memorial

9/11 Memorial

Kierros jatkuu kohti Ground Zeron ympärillä sijaitsevia eri muistomerkkeijä. Kierroksen aikana kuulet myös vähemmän tunnettuja faktoja ja ihmistarinoita. Matka jatkuu 9/11-muistomerkin jälkeen Battery Parkiin, jossa voit nähdä Castle Clintonin kansallisen muistomerkin ja vilauksen Vapaudenpatsaasta. Kierros päättyy Battery Parkiin.

Tämä kierros ei sisällä pääsyä 9/11-museoon. Jos haluat käydä museossa, voit ostaa 9/11 Museum -liput etukäteen.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi. Muista saapua paikalle vähintään 15 minuuttia ennen kierroksen alkua, sillä kierros lähtee täsmällisesti.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: New Yorkin pörssi NYSE

Osta liput opastetulle 9/11 Memorial ja Financial District -kierrokselle tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja