New Yorker -hotelli New Yorkissa

https://www.newyork.fi/wp-content/uploads/2013/12/New-Yorker-Hotel-New-Yorkissa.jpg

New Yorker -hotelli on yksi New Yorkin kuuluisimmista hotelleista. Se sijaitsee Midtownissa New Yorkin länsipuolella, lähellä Penn Station -asemaa ja Madison Square Gardenia. Times Square on kävelymatkan päässä.

Art Deco -tyyli

New Yorker on rakennettu Art Deco -tyyliin ja sen historia on rikas. Rakennus on vuodelta 1930 ja se oli joskus New Yorkin korkein rakennus. Monet kuuluisuudet kuten Muhammad Ali ja presidentti John F. Kennedy ovat yöpyneet siellä.

Täydelliset huoneet

Kaikki New Yorker -hotellin 912 huonetta ovat savuttomia. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, taulu-tv, nopea internet yhteys, silitysrauta ja lauta sekä kylpyhuone jossa on suihku, vessa ja hiustenkuivaaja (pyydettäessä).

New Yorker Hotel - tuplahuone New Yorker Hotel - aula

Sijainti

New Yorker -hotelli sijaitsee Manhattanin keskellä ja sinne on helppo päästä julkisen liikenteen kulkuneuvoilla. Jos sinua onnistaa saat huoneen josta avautuu näkymä Empire State Buildingiin. Hotellia vastapäätä sijaitsee Madison Square Garden, jossa pelaa New York Knicks sekä esitetään paljon eri musiikkiesityksiä.

Ericin vinkki: Mitä voin sanoa? Tämä on suureksi osin lempihotellini. Tämä ei ole kaunein tai ylellisin hotelli, mutta hinta-laatusuhde on kohdallaan. Sijainti on sitäkin parempi. Jos etsit halpaa hotellia on tämä sinulle. Alakerran ravintolasta (Tik Tok) en tykkää. Se on kallis verrattuna muihin aamiaispaikkoihin.

Varaa tästä huone New Yorker -hotellista Hotels.com-sivuston kautta
Varaa tästä huone New Yorker -hotellista Booking.com-sivuston kautta

New Yorker Hotel - huone New Yorker Hotel - respa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja