citizenM New York Bowery Hotel

Osta liput nyt
citizenM New York Bowery Hotel

citizenM New York Bowery Hotel on toinen citizenM-hotelli New Yorkissa. Tämä hotelli aukesi vuonna 2018 Boweryssa, joka tekee alueena nyt tuloaan. Hotelliketju citizenM:n konsepti on edullinen ylellisyys. Tämä kuvastuu hotellin tiloissa ja designissa läpi koko citizenM Boweryn. Kuten muissakin tämän ketjun hotelleissa, sisustus on värikäs ja tunnelmallinen. Hotelli on täynnä taidetta ja mukavia sohvia, jotta pääset rentoutumaan New Yorkin nähtävyyksillä vietetyn, pitkän päivän jälkeen!

Varaa huone citizenM Bowery -hotellista tästä

Contents

Palvelut

citizenM Bowery tarjoaa laajan valikoiman eri palveluita, jotta aikasi hotellilla olisi mahdollisimman mukava. Kaikkialla hotellissa on ilmainen WiFi. Jopa iMac-tietokoneet ovat käytettävissäsi, jos et sattumalta tuonut mukanasi omaa kannettavaasi. Hotellilla on myös oma kirjakauppansa. Tämän lisäksi hotellin ravintola canteenM tarjoaa ympäri vuorokauden syötävää, aamiaista ja kevyitä ateriavaihtoehtoja lounaalle ja illalliselle, joten nälkä ei varmasti pääse yllättämään. Jos haluat nauttia lasillisen katsellen hienoja maisemia, cloudM -kattoterassibaarista löytyy istumapaikkoja sekä sisä- että ulkotiloista.

Huoneet

Hotellissa on 19 kerrosta ja yli 300 huonetta. Kaikki huoneet ovat hyvin varustettuja citizenM:n ominaistyyliin. Huoneet ovat kompakteja ja niissä on suuret ikkunat, joista avautuvat hienot näkymät lähiympäristöön. Jokaisessa huoneessa on mukava king-size-sänky. Voit rentoutua katsoen ilmaisia elokuvia ja käyttää wifiä kaikkialla hotellissa. Tai huuhdo päivän rasitteet pois ylellisessä sadesuihkussa. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä mainittakoon hotellihuoneen tablettitietokone, jolla voi kontrolloida kaikkea huoneessa oman maun mukaan, vaikka omasta vuoteesta käsin!

citizenM New York Bowery Hotel - Huone citizenM New York Bowery Hotel - Kattoterassi

Katutaiteen museo MoSA (Museum of Street Art)

citizenM Bowery tarjoaa muutakin kuin majoitusta: hotellissa sijaitsee myös museo. Katutaiteen museo MoSA on kunnianosoitus Long Island Cityn 5 Pointzille. Rakennus esitteli monien graffititaiteilijoiden töitä, kunnes se yllättäen purettiin vuonna 2013. Osa 5 Pointzin taiteilijoista on luonut uutta graffititaidetta citizenM Boweryn porraskäytävään. Tämä erikoismuseo on ehdottomasti käynnin arvoinen paikka! Kannattaa mennä hissillä ylimpään kerrokseen, minkä jälkeen kävellä rappusia alas asti. Näin voit ihailla taideteoksia rennosti!

citizenM New York Bowery Hotel - MoSA citizenM New York Bowery Hotel - Graffiti

Sijainti ja liikenneyhteydet

citizenM Hotel Bowery sijaitsee Boweryn alueella, mukavassa naapurustossa Lower East Sidella, josta on nopeasti tullut suosittu asuinalue. Boweryn lähinaapurustot Nolita, Chinatown, East Village ja SoHo tarjoavat hyviä illanviettopaikkoja lähistöllä. Hotellin omalla kadulla ei kuitenkaan ole klubeja ja lisäksi ikkunat ovat äänieristetty, joten sinun ei tarvitse olla huolissaan mahdollisista häiriöistä.

Naapurustosta löytyy myös runsaasti taidegallerioita, eli paikka sopii mainiosti myös taiteen ystäville. Lisäksi kävelyetäisyydellä on monia erilaisia kivoja ravintoloita ja putiikkeja. Metroasemat Bowery (linjat J ja Z), Grand Street (linjat B ja D) ja Spring Street (linja 6) ovat kaikki lähellä, joten pääset liikkumaan helposti ja kätevästi kaikkiin New Yorkin nähtävyyksiin.

Ericin vinkki: “Pidän citizenM-hotelleista todella paljon! Suosittelen eritoten yöpymään citizenM Boweryssa, jos olet New Yorkissa toista tai kolmatta kertaa. Hotellin sijainti ei ole niin keskeinen kuin citizenM Times Squaren, mutta Bowery on hyvin eloisa naapurusto ja loistava alue yöpyä. Lisäksi hyvien liikenneyhteyksien avulla pääset hetkessä kuuluisille nähtävyyksille.”

Varaa huone citizenM Bowery -hotellista tästä

citizenM New York Bowery Hotel - Taidetta

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja