citizenM Hotel Times Square

Osta liput nyt
CitizenM in New York

citizenM Hotel Times Squarella New Yorkissa on supermoderni hotelli aivan kaupungin sydämessä. Hotellin konsepti syntyi tarpeesta löytää uudenlainen matkustuskokemus: miten asua hyvällä paikalla inspiroivassa ympäristössä edullisesti. Kaikista futuristisista erikoisuuksista huolimatta hotelli on kuin keidas keskellä kaupunkiviidakkoa. Tässä hyvä esimerkki: hotellin aulaa ei kutsuta aulaksi tai respaksi, sitä kutsutaan olohuoneeksi.

Varaa tästä citizenM Times Square -hotelli

Contents

Palvelut

citizenM (nimi kirjoitetaan ilman isoa c:tä, mutta isolla M:llä, joka tarkoittaa mobile) Times Squarella ei ole iso hotelli, mutta se on komea. Heti sisälle astuttua huomio kiinnittyy upeisiin taideteoksiin, joita koko hotelli on täynnä. Rakennuksen kolme hissiä vievät vieraat 21:seen kerrokseen, jossa voi nauttia cocktailin hotellin kattoterassibaarissa, joka on auki 24/7. Entä miten olisi tuore leivonnainen canteen M-kahvilassa tai raittiin ilman haukkaaminen yhdellä hotellin monista terasseista. Hotelliin kirjaudutaan sisään itsepalvelumenetelmällä, mutta ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan. Koko hotellissa on tietenkin ilmainen WiFi-verkko.

citizenM Times Square hotelli New York City citizenM Times Square hotellin olohuone New Yorkissa

Huoneet

citizenM-hotellin huoneet ovat kahden hengen huoneita, joissa on yksi (king-size) sänky. Tämä on ainoa vaihtoehto, muun tyyppisiä huoneita ei ole. Hotelli kommentoi konseptiaan sanoin “because everyone’s an equal citizen”. Sängyt kuitenkin ovat king-size kokoa ja erittäin tasokkaat. Suihku on miellyttävä ja mikä onkaan ihanampaa kuin loikoilla sen jälkeen sängyssä ja katsoa televisiota. Kaikissa huoneissa on laadukas televisio. citizenM-hotellin erikoisin yksityiskohta ovat kuitenkin tabletit, joilla voi kontrolloida kaikkea huoneessa oman maun mukaan: valaistusta, lämmitystä, televisiota ja jopa verhot toimivat tabletin avulla. Pieni futurismi on hyvästä. Violetti valaistus luo jännittävän tunnelman, mutta seinän kokoinen ikkuna tuo huoneeseen myös valoa.

citizenM times square hotelli New York citizenM Times Square hotellin nakymia

Sijainti ja liikenneyhteydet

Vain kaikkein paras on tarpeeksi parasta citizenM-hotellille ja sama koskee sijaintia. Hotellin sijainti on loistava: erittäin keskeinen ja lähellä Times Squarea ja Broadway-musikaaleja. Hotellin vastapäätä sijaitsee Ellen’s Stardust Diner. Retro-ravintola on sisustettu 1950-luvun tyyliin ja tarjoilijat laulavat. Moni heistä onkin päätynyt esiintymään Broadwaylle. Koska hotellin sijainti on niin keskeinen, on moni metrolinja aivan nurkan takana ja Central Parkin lähin sisäänkäynti vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

Ericin vinkki: Tämä on ehdottomasti yksi lempihotelleistani New Yorkissa. Hotelli on upouusi ja moderni, mutta silti kodikas. Hotellin henkilökunta on todella avuliasta ja paikan hintalaatusuhde on kohdallaan.

Varaa tästä citizenM Times Square -hotelli

CitizenM-hotelli New Yorkissa - hotellihuone sisalta citizenM Times Square -hotellin huone New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja