Abercrombie & Fitch -liike New Yorkissa

Abercrombie and Fitch  liike New Yorkissa

Abercrombie and Fitch (tai A&F) on yksi New Yorkin liikkeistä, joka on suosittu kaikkialla maailmassa. Manhattanilta löytyy kaksi kauppaa, joista toinen on heidän lippulaivaliikkeensä. On kuitenkin tärkeää tietää, milloin liikkeessä kannattaa vierailla. Abercrombie and Fitch on liike, jossa musiikki pauhaa niin kovaa, että tuskin kuulette toistenne puhetta. Ovella teitä tervehtivät bikineihin pukeutuneet naiset ja yläosattomissa hengailevat miehet.

Kanadalainen merkki New Yorkissa

Tämä kanadalainen merkki on erittäin suosittu nuorten keskuudessa. Abercrombie and Fitchillä on myös toinen vaatemerkki, Hollister. Heidän liikkeensä sijaitsee Fifth Avenuella aivan Abercrombie and Fitchin lippulaivaliikkeen vieressä, joten se on erinomainen paikka shoppailuun New Yorkissa. Toinen Hollister-liike sijaitsee Houston Streetin ja Broadwayn kulmassa.

Abercrombie and Fitch liikkeet sijaitsevat:

Midtown: 720 Fifth Avenue (lippulaivaliike)

Downtown: 199 Water Street

Ericin vinkki: Abercrombie ja Fitch –liike Fifth Avenuella on se kauppa jonne kaikki menevät. Ei ole ollenkaan epätavallista, että joudut jonottamaan 30-45 minuuttia pelkästään päästäksesi sisään! (Katso kuva yllä). Lauantaisin ja sunnuntaisin on erityisen vilkasta. Sinne kannattaa siksi mennä joko heti aamusta tai myöhään illalla. Tai mene toiseen Abercrombie and Fitch –liikkeeseen, jonne ei koskaan ole jonoa. Abercrombie and Fitch –liikkeitä on todella vaikea huomata ulkoapäin. Yrityksen imagoon kuuluu, että liikkeiden julkisivu on erittäin minimalistinen. Tsemppiä! 

Abercrombie and Fitch -liike New York Cityssa Abercrombie and Fitch

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja