Yhdistetty helikopterilento ja risteily illalla New Yorkissa

Osta liput nyt
Yhdistetty ilta helikopterilento ja risteily New Yorkissa

Yhdistetty helikopterilento ja risteily illalla New Yorkissa on upea kokemus. Kesäaikaan lento lennetään päivänvalossa, ja risteily ajoittuu ilta-aikaan auringon laskiessa ja illan hämärtyessä. Talvella puolestaan on jo pimeää sekä lennon, että risteilyn aikana. Molemmissa vaihtoehdoissa on oma viehätyksensä, mutta talvella kokemus on erityisen ainutlaatuinen, sillä tämä on ainoa pimeän aikaan tehtävä lento. Jos haluat kokea jotain taianomaista, varaa yhdistetty ilta helikopterilento ja kaupunkiristeily tästä. Näet Manhattanin yövalaistuksen välkkeen heijastuvan yönmustaa vettä ja taivasta vasten. Pääset myös bongaamaan monet nähtävyydet kuten Brooklynin sillan, Empire State Buildingin, Central Parkin ja Ellis Islandin ilmasta käsin.

Varaa helikopterilento ja kaupunkiristeily illalla tästä

Yllä oleva helikopterilento on tällä hetkellä loppuunmyyty. Voit varata iltalennon New Jerseystä tästä.

Sensaatiomainen helikopterilento illalla

Helikopterilento on illan kohokohta. Lento lähtee Pier 6:lta (sinne pääsee metrolinjoilla R, 2, 3, 4 tai 5), missä sinua odottaa helikopteri ja 15-minuutin ajelu New Yorkin yllä. Lento lähtee kello 17.30. Jos haluat ehdottomasti lentää pimeällä, varaa kierros loka-maaliskuun aikana. Muina kuukausina on tähän aikaan vielä valoisaa.

Lentäjä tuntee New Yorkin hyvin ja kertoo eri nähtävyyksistä lennon aikana. Ohitatte muun muassa Empire State Buildingin, Chelsea Piersin, Time Warner Centerin, 9/11 Memorialin ja One World Trade Centerin. Katso tästä lentoreitin kartta. Reitti on merkitty punaisella.

Laskeutumisen jälkeen kävele vähän matkaa Pier 16 -laiturille, josta risteily lähtee.

Yhdistetty ilta helikopterilento ja risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas Yhdistetty ilta helikopterilento ja risteily New Yorkissa - Freedom Tower

Kaupunkiristeilyn taustalla Manhattanin horisontti

Jos lähdet risteilylle kesällä, pääset nauttimaan upeasta auringonlaskusta. Talvikuukausina on jo pimeää risteilyn alkaessa, mutta siinäkin on oma viehätyksensä, sillä vedestä heijastuvat kaikki kaupungin valot, jotka juuri näit yläilmoista käsin. 45–60-minuutin pituisen risteilyn aikana opas kertoilee hauskoja yksityiskohtia New Yorkin historiasta ja sen nähtävyyksistä. Laiva pysähtyy hetkeksi Brooklynin sillan alle, missä sinulla on mahdollisuus ottaa valokuvia ja nauttia Manhattanin horisontista. Sen lisäksi näet Vapaudenpatsaan todella läheltä.

Ericin vinkki: Tämä kierros on erittäin suosittu, sillä se on ainoa Manhattanilta lähtevä lento, joka lentää illalla! Kierros myydään loppuun nopeasti, koska mukaan mahtuu rajoitettu määrä matkustajia, joten varaa liput ajoissa. Suosittelen tätä erityisesti talvella heille, jotka ovat jo käyneet helikopterilennolla ja haluavat kokeilla jotain uutta.

Käytännön tietoa

Jos haluat lentää päiväaikaan, valitse valoisan aikaan lennettävä helikopterilento New Yorkin yllä. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 15 minuutin pituinen lento ja 45-60 minuutin pituinen risteily
  • Lähtöpaikka: Downtown Heliport Pier 6
  • Lähtöaika: kello 17.30
  • Ole paikalla vähintään 20 minuuttia ennen lähtöä
  • Helikopteriin mahtuu 6 matkustajaa
  • Alle 2-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi

Varaa helikopterilento ja kaupunkiristeily illalla tästä

Yhdistetty ilta helikopterilento ja risteily New Yorkissa - Skyline

Iltalento New Jerseystä

Jos haluat lentää myöhemmin illalla tai jos yllä oleva helikopterilento on loppuunmyyty, voit varata myös New Jerseystä lähtevän iltalennon. Lentokentälle pääsee junalla Penn Stationilta. Lento kestää 25-30 minuuttia, riittävästi aikaa nauttia valaistun Manhattanin henkeäsalpaavista näköaloista. Helikopteri lentää ohi Vapaudenpatsaan ja One World Observatoryn. Näet myös Empire State Buildingin ja Madison Square Gardenin. Helikopteri lentää myös yli Central Parkin ja näet Times Squaren värikkäät valot ennen kuin lento palaa New Jerseyyn. Tähän helikopterilentoon ei kuulu risteilyä. Tämä lento ei sisällä risteilyä, mutta voit valita lauantain lentoon lisäksi meno-paluukujetuksen helikentälle.

Varaa iltalento New Jerseystä tästä

Yhdistetty ilta helikopterilento ja risteily New Yorkissa - Times Square Yhdistetty ilta helikopterilento ja risteily New Yorkissa - Manhattan

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja